Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι συμβαίνει στον Μπάιντεν; – Έψαχνε στο ακροατήριο βουλευτή που σκοτώθηκε σε τροχαίο (βίντεο)

Τι συμβαίνει στον Μπάιντεν; – Έψαχνε στο ακροατήριο βουλευτή που σκοτώθηκε σε τροχαίο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε άλλη μια γκάφα υπέπεσε την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, γεγονός που εγείρει ανησυχίες καθώς το τελευταίο διάστημα προβαίνει σε ενέργειες που αν μη τι άλλο αμαυρώνουν την εικόνα του.

Συγκεκριμένα, σήμερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο αναζήτησε μεταξύ των παρευρισκομένων την πρώην βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων Τζάκι Γουαλόρσκι, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στις αρχές Αυγούστου.

«Τζάκι, είσαι εδώ; Πού είναι η Τζάκι;» ρώτησε ο 79χρονος πρόεδρος, σε ομιλία του για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της επισιτιστικής ανασφάλειας.

Κοιτώντας προς το ακροατήριο, σχολίασε «Επρόκειτο να είναι εδώ»…

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι εδώ», ξεκίνησε να λέει ο Τζο Μπάιντεν, κατονομάζοντας δύο βουλευτές που είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, προτού αναζητήσει στο ακροατήριο την εκλιπούσα.

Η Αμερικανίδα βουλευτής Τζάκι Γουαλόρσκι έχασε τη ζωή της σε ηλικία 58 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιντιάνα, στις 3 Αυγούστου.

Ο Λευκός Οίκος είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωνε «σοκαρισμένος και λυπημένος» για τον αδόκητο χαμό της βουλευτού.

Στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2013, η Τζάκι Γουαλόρσκι ήταν ιδιαίτερα αφοσιωμένη στον αγώνα κατά του υποσιτισμού. Μάλιστα, ήταν μεταξύ των βουλευτών που είχαν προετοιμάσει εδώ και καιρό την εκδήλωση στην οποία μίλησε σήμερα ο πρόεδρος Μπάιντεν.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου δυο μήνες πριν ο Μπάιντεν ξέχασε ότι έκανε χειραψία, ενώ σε μια άλλη περίπτωση δεν μπορούσε να φορέσει ούτε το σακάκι του και τον βοήθησε η γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια του έπεσαν τα γυαλιά από το πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr