ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν, Τζον Φέτερμαν, Τουρκία,


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους Δημοκρατικούς κατέληξε η έδρα στη Γερουσία για την Πενσιλβάνια με τον υποψήφιό τους Τζον Φέτερμαν να κερδίζει στις ενδιάμεσες εκλογές τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, τον Τούρκο γιατρό και εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ, Dr. Μεχμέτ Οζ.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης η νίκη αυτή ενδεχόμενως να αποδειχθεί αποφασιστικής σημασίας για τον έλεγχο της Γερουσίας ενώ είναι σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.
Ο Φέτερμαν θα αντικαταστήσει στη Γερουσία τον Ρεπουμπλικάνο Πατ Τούμεϊ «βάφοντας» την Πενσιλβάνια μπλε (Δημοκρατικό Κόμμα) από κόκκινο (Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) που ήταν μέχρι σήμερα.























































