ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Προειδοποίηση Πούτιν: H Ουκρανία θα υποστεί τις συνέπειες για τις επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση σε όλα τα ανοικτά μέτωπα από την Κομπάνι έως και την Μοσούλη κάνει το Ισλαμικό Κράτος σε μια προσπάθεια να καταλάβει όσες περισσότερες πόλεις των Κούρδων.
Όπως σημειώνουν από τους λογαριασμούς τους στο twitter και επιβεβαιώνεται από τις κουρδικές πηγές σε εξέλιξη είναι τώρα σφοδρή επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην Κομπάνι , την Μοσούλη, στο όρος Σινγιάρ με τους Γιαζίντι, στην Χάμα, στην Ντιγιάλα και την Ραμάντι.
Στην Μοσούλη έχουν προωθηθεί σε όλα τα ενδιάμεσα χωριά και περικυκλώνουν το φράγμα για άλλη μια φορά.
Στο όρος Σινγιάρ έχουν καταλάβει άλλα δύο χωριά και συνεχίζουν να προωθούνται στο βουνό όπου είναι οι πρόσφυγες.
Αλλά εκεί που ρίχνουν το βάρος τους είναι στην Κομμπάνι όπου οι δημοσιογράφοι που μεταδίδουν από το μέτωπο μιλούν για πρωτοφανείς μάχες με προσφανή στόχο να καταλάβουν οι τζιχαντιστές όσο πιο γρήγορα γίνεται την Κομπάνι.
Αυτός όμως δεν είναι μόνο δικός τους στόχος αλλά και της Τουρκίας που έτσι πιστεύει ότι θα τελειώσουν οι πιέσεις εναντίον της.























































