ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Προειδοποίηση Πούτιν: H Ουκρανία θα υποστεί τις συνέπειες για τις επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μανουνούρ Ροσίντ (Manunur Roshid) εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία μαζί με άλλους πέντε νέους από το Πόρτσμουθ.
Ο 24χρονος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοτώθηκε την Παρασκευή στην Κομπάνι, όπου η πολιορκία των τζιχαντιστών χάνει από την ηρωική αντίσταση των Κούρδων του YPG.
Οι φίλοι του Ιφδεκάρ Τζαμάν (Ifthekar Jaman), 23 ετών και ο Μουχάμαντ Χαμιντούρ Ραχμάν (Muhammad Hamidur Rahman), 25 ετών, επίσης από τη Βρετανία σκοτώθηκαν τον τελευταίο χρόνο.
Εκπρόσωπος του τζαμιού που προσεύχονταν, στο Πόρτσμουθ, δήλωσε ότι “ήταν ένα σοκ για τους γονείς του”.
Από την παρέα που έφυγε από τη Βρετανία για να πολεμήσει για το Ισλαμικό Κράτος, ο Άσαντ Ουτζαμάν (Asad Uzzaman), 25 ετών και ο Μουχάμαντ Ραχμάν (Muhammad Rahman), 25 ετών, συνεχίζουν να μάχονται για την εγκαθίδρυση του Χαλιφάτου.
Σύμφωνα με τη βρετανική Αστυνομία κάθε εβδομάδα τουλάχιστον πέντε Βρετανοί μουσουλμάνοι εντάσσονται στο Ισλαμικό Κράτος.























































