ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της "Γλυκιάς Συμμορίας"
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλος στον Καναδά άνοιξε πυρ έξω από μνημείο των Πεσόντων στην Οτάβα, λίγα μόλις μέτρα από το κοινοβούλιο.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα να τρέχει στα κυβερνητικά κτίρια, εκεί όπου ακούστηκαν και άλλοι πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας στρατιώτης έχει τραυματιστεί από την επίθεση.
Η αστυνομία της Οτάβα ανέφερε ότι «υπήρξαν πυροβολισμοί στο μνημείο και έχει τραυματιστεί ένας στρατιώτης.
Τα καναδικά μέσα αναφέρουν ωστόσο ότι υπήρξαν πολλοί πυροβολισμοί και στο συγκρότημα όπου στεγάζεται το κοινοβούλιο της χώρας.
Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανέφερε νωρίτερα ότι ο Καναδάς έχει αυξήσει το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής από το χαμηλό στο μεσαίο, μετά την επίθεση καναδού τζιχαντιστή εναντίον δύο στρατιωτών.























































