ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέος συναγερμός στον Καναδά στο σημείο του μακελειού (βίντεο)

Νέος συναγερμός στον Καναδά στο σημείο του μακελειού (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέος συναγερμός στην Οτάβα του Καναδά, λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάθεση στεφάνου από τον Καναδό πρωθυπουργό Τζιμ Χάρπερ, στο σημείο που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του τζιχαντιστή, έξω από το Κοινοβούλιο, ο στρατιώτης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άγνωστο άνδρα να παραβιάζει τις κορδέλες της αστυνομίας γύρω από το χώρο που είχε τελεστεί το έγκλημα.

Αμέσως άρχισαν να φωνάζουν και με προτεταμένα πιστόλια και αυτόματα όπλα κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αφού και ο ίδιος δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

«Του φωνάξαμε να σταματήσει. Δεν μας άκουσε. Πέρασε τις απαγορευτικές ταινίες» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας στον Καναδά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες τηλεοπτικών σταθμών που βρίσκονταν στο σημείο για να καλύψουν την κατάθεση στεφάνου από τον πρωθυπουργό του Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Πακιστάν: 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συγκέντρωση κατά του εξτρεμισμού

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr