ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ουκρανία, Πρόσφυγες, Ρωσία,

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία προειδοποιεί ότι σε περίπτωση ήττας της Ουκρανίας στον πόλεμο, περίπου 10 εκατομμύρια Ουκρανοί πρόσφυγες ενδέχεται να καταφύγουν σ’την Ευρώπη.
Αυτό υποστήριξε ο Γερμανός βουλευτής, Ρόντεριχ Κισεβέτερ, σε συνέντευξή του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε περίπτωση καταστροφής της Ουκρανίας από τη Ρωσία, μια από τις χώρες προορισμού για τους πρόσφυγες θα είναι η Γερμανία.
Σημείωσε ότι η Ευρώπη φέρει τώρα μια τεράστια ευθύνη για την Ουκρανία και οι χώρες θα πρέπει να αυξήσουν τη στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο.
«Αν δεν αλλάξουμε τη στρατηγική μας για την υποστήριξη της Ουκρανίας, το χειρότερο σενάριο μαζικής εξόδου από την Ουκρανία και εξάπλωσης του πολέμου στις χώρες του ΝΑΤΟ θα γίνει το πιο πιθανό. Τότε τα δέκα εκατομμύρια πρόσφυγες είναι υποτιμημένο», είπε ο Κισεβέτερ.
Ο ερευνητής μετανάστευσης, Γκέραλντ Κνάους, συμφώνησε μαζί του.
«Αν η Ουκρανία χάσει τον πόλεμο, περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια πρόσφυγες θα μπορούσαν να έρθουν στην ΕΕ.
»Αυτή είναι ήδη η μεγαλύτερη μετακίνηση προσφύγων στην Ευρώπη από τη δεκαετία του 1940», τόνισε ο αναλυτής.






















































