Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανός πρώην Αρχηγός Πληροφοριών: Το Ισλάμ θα καταλάβει πλήρως την Ευρώπη

Γερμανός πρώην Αρχηγός Πληροφοριών: Το Ισλάμ θα καταλάβει πλήρως την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Του Ρέιμοντ Ιμπραήμ*

Το Ισλάμ βρίσκεται στα πρόθυρα να καταλάβει πλήρως την Ευρώπη, με όλους τους τρόπους – τουλάχιστον σύμφωνα με κάποιον που οφείλει να γνωρίζει, τον Hans-Georg Maaßen, κορυφαίο αρχηγό εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας από το 2012 έως το 2018.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, στάθηκε σε πολλά σημεία για να ξορκίσει την επικείμενη πτώση της Ευρώπης στο Ισλάμ.

Οι προειδοποιήσεις του υποστηρίζονται από ανησυχητικές δημογραφικές αλλαγές.

Σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις της Pew Research, τα επόμενα 25 χρόνια -δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της τρέχουσας γενιάς- ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης θα τριπλασιαστεί στον εκπληκτικό αριθμό των 76 εκατομμυρίων.

Στην πραγματικότητα, ο πραγματικός σημερινός και μελλοντικός αριθμός των μουσουλμάνων φαίνεται να είναι υψηλότερος, αν και δεν υπάρχουν επίσημες απογραφές.

Για παράδειγμα, σε μια παλαιότερη μελέτη του 2011, η Pew Research διαπίστωσε ότι «Ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ευρώπη αυξήθηκε από 29,6 εκατομμύρια το 1990 σε 44,1 εκατομμύρια το 2010.

»Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης προβλέπεται να ξεπεράσει τα 58 εκατομμύρια μέχρι το 2030».

Είναι σαφές ότι τα 58 εκατομμύρια σε πέντε χρόνια είναι πιο σημαντικά από τα 76 εκατομμύρια σε 25 χρόνια.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η μαζική μετανάστευση υπεύθυνη για την εκθετική ανάπτυξη του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Αφού φτάσει στην Ευρώπη η μέση μουσουλμάνα γυναίκα αποκτά πολλά περισσότερα παιδιά από τη μέση Ευρωπαία.

Ο «Μωάμεθ» καταλαμβάνει τη Δυτική Ευρώπη ως ένα ευρέως διαδεδομένο όνομα για τα νεογέννητα αγοράκια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Hans-Georg Maaßen είπε ότι αυτοί οι μεγάλοι αριθμοί είναι σκόπιμοι και είναι έργο της άρχουσας ελίτ της Ευρώπης.

Για αυτόν τον αρχηγό πληροφοριών, η θεωρία της «μεγάλης αντικατάστασης» δεν είναι μύθος.

Όσο πιο μικτός αναγκάζεται να γίνει ένας πληθυσμός, τόσο λιγότερο ικανός είναι να προσδιορίσει τον εαυτό του και πολύ λιγότερο να προστατεύσει τις όποιες πεποιθήσεις του:

«Οι πολιτικοί μας θέλουν διαφορετικό πληθυσμό. (…) Όσο πιο ετερογενής είναι ένας πληθυσμός, τόσο λιγότερο ικανός είναι να διατυπωθεί και να έχει δημοκρατικό λόγο.

»Όσο περισσότερο η πολιτική δέχεται μετανάστες από άλλες χώρες όπως κρίνει σκόπιμο και τους χορηγεί την υπηκοότητα, τόσο περισσότερο η πολιτική επιλέγει τους λαούς του κράτους και επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα.

»Αυτοί οι μετανάστες ψηφίζουν στη συνέχεια διαφορετικά από τους ντόπιους».

Επεσήμανε πόσο εύκολο θα ήταν για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ιδιαίτερα τη Γερμανία και την Αυστρία, να εμποδίσουν τους μουσουλμάνους μετανάστες να εισέλθουν στα σύνορά τους -και πόσο εύκολο θα ήταν να στείλουν τους πολλούς εγκληματίες που έχουν ήδη εισέλθει πίσω στις χώρες καταγωγής τους- αλλά αρνούνται να το κάνουν.

Ως απόδειξη, ο Maaßen ανέφερε μια πρόσφατη «σύσκεψη κορυφής για τη μετανάστευση» στη Γερμανία, όπου είδε μόνο «πολιτικές βιτρίνας» ή «εικονικές πολιτικές», κυρίως επικεντρωμένες στο πώς να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα για τους αιτούντες άσυλο και πιο γρήγορες διαδικασίες ασύλου.

Ωστόσο, κανείς, όπως είπε, δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται να θέσει το πολύ σημαντικό ερώτημα:

«Γιατί αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους να εισέλθουν στη Γερμανία και στην Ευρώπη εξαρχής;».

Αυτό το ερώτημα είναι ιδιαίτερα φλέγον, δεδομένου ότι κάθε ευρωπαϊκή πόλη και περιοχή που έχει σημαντική παρουσία μεταναστών έχει γίνει μια κόλαση, γεμάτη βίαιες και εγκληματικές δραστηριότητες.

Για παράδειγμα, ήδη από το 2017, ένα άρθρο με τίτλο «Οι Αυστριακοί που ζουν με τον φόβο ως βίαιες συμμορίες μεταναστών πραγματοποιούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ επιθέσεις στη Βιέννη», ανέφερε:

«Οι κλοπές και οι ξυλοδαρμοί γίνονται σύνηθες φαινόμενο στην ιστορική πρωτεύουσα, με τους περαστικούς να δέχονται επιθέσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση…

»Η περιοχή Praterstern, λίγο έξω από το κέντρο της Βιέννης, ελέγχεται πλέον από Βορειοαφρικανούς και θεωρείται η χειρότερη περιοχή της πόλης για εγκλήματα.

»Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία ενίσχυσε την παρουσία της στην περιοχή, έχει γίνει γεμάτη εγκλήματα.

»Στην άλλη πλευρά της πόλης, η περιοχή γύρω από τον Δυτικό Σιδηροδρομικό Σταθμό έχει καταληφθεί από Αφγανούς που έχουν γίνει πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους…

»Τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από μετανάστες στην Αυστρία έχουν αυξηθεί ραγδαία τον περασμένο χρόνο καθώς περισσότερα φτάνουν στη χώρα.

»Πέρυσι [2016], υπήρξαν συνολικά 22.000 ποινικές καταγγελίες κατά μεταναστών, από 14.000 το 2015, αποκάλυψε το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών.

»Οι σεξουαλικές επιθέσεις που πραγματοποιούνται από αιτούντες άσυλο έχουν γίνει σοβαρό πρόβλημα στην Αυστρία, με αύξηση 133% στις σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών τον περασμένο χρόνο από τότε που ξέσπασε η μεταναστευτική κρίση.

»Οι πισίνες και άλλοι δημόσιοι χώροι έχουν γίνει μερικές από τις πιο διαδεδομένες περιοχές για επιθέσεις».

Πράγματι, όπως και σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη, τα σεξουαλικά εγκλήματα -μεταξύ άλλων εναντίον νεαρών αγοριών- έχουν εκτοξευθεί στην Αυστρία.

Σύμφωνα με μια αναφορά, «δεν περνάει σχεδόν μέρα χωρίς αναφορές για σεξουαλικές επιθέσεις» στα χέρια μεταναστών.

Μαζί με την επιβλητική μετανάστευση, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν λάβει και άλλα μέτρα για να βοηθήσουν στην εγκαθίδρυση και την ενδυνάμωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, εις βάρος των ντόπιων.

Έτσι, η ελευθερία του λόγου έχει σχεδόν εξαφανιστεί στην Ιρλανδία, αφότου οι Ιρλανδοί ξεσηκώθηκαν μετά από μια ακόμη απρόκλητη επίθεση από έναν μουσουλμάνο.

Στη Δανία, που η κοροϊδία του Χριστιανισμού επιτρέπεται με το πρόσχημα της «ελευθερίας της έκφρασης», η κοροϊδία του Ισλάμ απαγορεύεται πλέον αυστηρά.

Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι δυνατή μόνο επειδή οι μηδενιστές Ευρωπαίοι δεν έχουν κανένα κίνητρο να σταματήσουν τη μεταμόρφωση της ηπείρου τους ή να εκδιώξουν τους προδότες ηγέτες τους, υποστήριξε ο Maaßen.

«Δεν ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε.

»Πώς πρέπει να είναι η Γερμανία ή η Αυστρία το 2030;

»Ζούμε μόνο τη στιγμή, και ως εκ τούτου χάνουμε από άλλους που έχουν θρησκεία ή ιδεολογία, που ξέρουν πού θέλουν να πάνε.

»Μας λείπει μια αποστολή… Κυρίως μουσουλμάνοι έρχονται σε εμάς με εντελώς διαφορετική επίγνωση του πολιτισμού, της θρησκείας και της οικογένειας.

»Στην κοσμική Ευρώπη, η θρησκεία και η οικογένεια -αν κι εξακολουθούν να είναι σημαντικά- είναι θέμα του ατόμου, αλλά σε αυτούς τους πολιτισμούς είναι θέμα της φυλής».

Εν ολίγοις, «Οι Ευρωπαίοι θα υποκύψουν στο Ισλάμ.

»Αφενός, επειδή δεν μπορούν καν να δουν αυτή τη σύγκρουση να έρχεται, και αφετέρου, επειδή είναι ανίκανοι να επιλύσουν τις συγκρούσεις με παρόμοιο τρόπο».

Με αυτό, εννοεί ότι οι Ευρωπαίοι είναι ανίκανοι να επιλύσουν τη σύγκρουση με τον τρόπο που κάνουν οι μουσουλμάνοι μέσω της βίας.

Αφού περιέγραψε το Ισλάμ ως «έναν εντελώς διαφορετικό πολιτισμό» για τον οποίο «δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένοι», ο Γερμανός πρώην αρχηγός πληροφοριών τόνισε ότι «είμαστε ανίκανοι να επιλύσουμε τις συγκρούσεις ακόμη και με τη βία, όπως κάνουν οι οικογενειακές φυλές από τα αραβικά κράτη.

»Αυτοί οι άνθρωποι επιλύουν τις συγκρούσεις με τη βία, ενώ οι άνθρωποι στην Κεντρική Ευρώπη πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των δικαστηρίων».

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο και εξηγεί την παράλυση.

Για τους περισσότερους μη δυτικούς λαούς, όχι μόνο για τους μουσουλμάνους, αν δουν κάτι που πιστεύουν ότι είναι λάθος, το διορθώνουν – μεταξύ άλλων μέσω της βίας.

Οι περισσότεροι δυτικοί άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, είναι τόσο συνηθισμένοι να πιστεύουν ότι ένα «κράτος δικαίου» εξακολουθεί να υπάρχει – ότι οι Αρχές θα πράξουν την απονομή της Δικαιοσύνης.

Αυτό σαφώς δεν ισχύει πλέον. Όσο νωρίτερα αυτό αναγνωριστεί, τόσο το καλύτερο.

Διαφορετικά, και όπως κατέληξε ο Maaßen, «το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η σταδιακή καταστροφή των ευρωπαϊκών μας πολιτισμών».

Raymond Ibrahim* – Πηγή: Middle East Forum

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr