ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάμι, κάλεσε τους Βρετανούς πολίτες να φύγουν από τον Λίβανο λόγω των αυξανόμενων εχθροπραξιών μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ, προειδοποιώντας ότι η κατάσταση θα μπορούσε να «επιδεινωθεί γρήγορα».
Ο Λάμι εξέφρασε ανησυχία για τις «αυξανόμενες εντάσεις και τα θύματα μεταξύ των αμάχων», μετά από ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο.
Ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεσμεύτηκε για αντίποινα μετά από επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς που πιστεύεται ότι πραγματοποιήθηκαν από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, οι οποίες σκότωσαν 37 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, και τραυμάτισαν πάνω από 3.000.
Ο Λάμι, μετά από συνομιλία με τον Λιβανέζο πρωθυπουργό Νατζίμπ Μικάτι, υπογράμμισε την ανάγκη για διαπραγματεύσεις με σκοπό την αποκατάσταση της σταθερότητας και της ασφάλειας στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου, και επανέλαβε την προειδοποίηση του Υπουργείου Εξωτερικών προς τους Βρετανούς να εγκαταλείψουν τον Λίβανο όσο υπάρχουν ακόμη εμπορικές πτήσεις διαθέσιμες.























































