ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τις 27 Νοεμβρίου, οι μη Ευρωπαίοι πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, είτε για να εργαστούν είτε για να σπουδάσουν ή για ψυχαγωγία, θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ηλεκτρονική άδεια ταξιδιού (ETA), καθώς θα την χρειάζονται για να ταξιδέψουν από τις 8 Ιανουαρίου 2025.
Η ETA θα επεκταθεί στους Ευρωπαίους πολίτες από τις 5 Μαρτίου 2025, οι οποίοι θα χρειάζονται την άδεια για να ταξιδέψουν από τις 2 Απριλίου 2025.
Μια ETA θα κοστίζει 10 λίρες Αγγλίας και θα επιτρέπει πολλαπλά ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο για παραμονή έως 6 μήνες κάθε φορά σε διάστημα 2 ετών ή έως ότου λήξει το διαβατήριο του κατόχου της – όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα.
Η καθιέρωση της ηλεκτρονικής άδειας ταξιδιού είναι ανάλογη με αυτή που έχουν υιοθετήσει κι άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία.






















































