ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Ιράν, Λίβανος, Πετρέλαιο, Πληθωρισμός, Συρία, Χεζμπολάχ,


















































OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η δημόσια δυσαρέσκεια στο Ιράν αυξήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι οικονομικές δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων διακοπών ρεύματος και του αυξανόμενου πληθωρισμού, τροφοδότησαν τις εκκλήσεις για αλλαγή, δήλωσε ο ερευνητής του Ινστιτούτου Εθνικών Σπουδών Ασφαλείας (INSS) Μπένι Σάμπτι στη Maariv την Παρασκευή 10/01/25.
Ο Σάμπτι ξεκίνησε περιγράφοντας την αυξανόμενη απογοήτευση στον ιρανικό πληθυσμό.
«Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος με το καθεστώς που σπαταλά κονδύλια, έσοδα από το πετρέλαιο και πόρους στη Συρία, η οποία κατέρρευσε μαζί με τη Χεζμπολάχ», είπε.
«Το καθεστώς έχει διοχετεύσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια στη Συρία από το 2000 μέχρι τώρα, τα οποία εξαφανίστηκαν στον αέρα, μαζί με κονδύλια που στάλθηκαν στον Λίβανο και αλλού».
Σύμφωνα με τον Σάμπτι, η ιρανική κοινή γνώμη το θεωρεί αυτό ως «αποτυχία του καθεστώτος».























































