ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βρετανία, Εκλογές, Εργατικό Κόμμα, Ηνωμένο Βασίλειο, Νάιτζελ Φάρατζ,


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ακροδεξιό, λαϊκιστικό κόμμα Reform UK, υπό την ηγεσία του Νάιτζελ Φάρατζ, εξασφάλισε μία επιπλέον κοινοβουλευτική έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Πέμπτη, πλήττοντας το Εργατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ.
Η υποψήφια του Reform UK, Σάρα Πότσιν, επικράτησε με διαφορά μόλις έξι ψήφων έναντι της Εργατικής Κάρεν Σορ, κατακτώντας την έδρα της περιφέρειας Ράνκορν και Χέλσμπι, στη βορειοδυτική Αγγλία, η οποία μέχρι πρόσφατα αποτελούσε προπύργιο των Εργατικών.
Την 1η Μαΐου διεξήχθησαν τοπικές εκλογές σε ορισμένες περιοχές της Αγγλίας για 1.600 θέσεις δημοτικών συμβούλων και έξι δημαρχιακές θέσεις, αποτελώντας την πρώτη εκλογική δοκιμασία για την κυβέρνηση Στάρμερ, που βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 10 μήνες.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η εκλογή για την πλήρωση της κοινοβουλευτικής έδρας στην περιφέρεια Ράνκορν και Χέλσμπι.























































