ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Εμανουέλ Μακρόν, Ηνωμένο Βασίλειο, Κιρ Στάρμερ, Ουκρανία, Ρωσία, Φρίντριχ Μερτς,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες των κρατών που αποτελούν τη λεγόμενη «Συμμαχία των Προθύμων», δηλαδή των χωρών που υποστηρίζουν το Κίεβο, θα συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 17/08, στις 16.00 (ώρα Ελλάδας), ενόψει της επίσκεψης του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον τη Δευτέρα 18/08, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο 16/08 το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Τη συνάντηση θα συντονίσουν από κοινού ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ.
Η τηλεδιάσκεψη έρχεται μετά την πρώτη συνάντηση, έπειτα από περισσότερα από έξι χρόνια, μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/08 και επικεντρώθηκε σε θέματα υψηλής σημασίας.
Μετά το πέρας των συνομιλιών, και οι δύο ηγέτες χαρακτήρισαν τη σύνοδο κορυφής παραγωγική, ωστόσο τόνισαν ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία, ενώ κανείς από τους δύο δεν έκανε αναφορά στη λέξη «εκεχειρία».























































