ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ουκρανία, Ρωσία, Στιβ Γουίτκοφ, Τζάρεντ Κούσνερ,


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία κατέθεσε πρόταση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας τη μείωση της συνεργασίας της με το Ιράν στον τομέα των πληροφοριών -συμπεριλαμβανομένης της παρακράτησης στοιχείων για τις αμερικανικές στρατιωτικές θέσεις στη Μέση Ανατολή- με αντάλλαγμα τη διακοπή της παροχής πληροφοριών από την Ουάσιγκτον προς την Ουκρανία.
Αυτό αναφέρει το Politico, επικαλούμενο δύο πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιδέα διατυπώθηκε από τον απεσταλμένο του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Κίριλ Ντμίτριεφ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μαϊάμι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ.
Η πρόταση τελικά απορρίφθηκε από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Ωστόσο, ο Ντμίτριεφ χαρακτήρισε αργότερα το δημοσίευμα του Politico ως «ψευδές» (fake) με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ».























































