ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταδικάστηκαν σε θάνατο 7 τζιχαντιστές στην Αίγυπτο

Καταδικάστηκαν σε θάνατο 7 τζιχαντιστές στην Αίγυπτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 7 τζιχαντιστές, περιλαμβανομένου του τζιχαντιστή ηγέτη Άντελ Χαμπάρα (Adel Habara), καθώς τους έκρινε ένοχους για τη δολοφονία 25 αστυνομικών πέρυσι που σκοτώθηκαν σε μία επίθεση κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ και ως συνεργάτες της Αλ Κάιντα.

Η επίθεση σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2013 μετά τη βίαιη απομάκρυνση από την κυβέρνηση των διαδηλωτών από δύο καταυλισμούς διαμαρτυρίας στο Κάιρο, όπου οι υποστηρικτές του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι είχαν συγκεντρωθεί ζητώντας την επιστροφή του στην εξουσία.

Το δικαστήριο επέβαλε σε άλλους 25 κατηγορούμενους ποινές από 15 χρόνια κάθειρξης έως και τα ισόβια. Μόνο οι 19 καταδικασθέντες ήταν παρόντες στο δικαστήριο, περιλαμβανομένου του Χαμπάρα. Οι καταδικασθέντες έχουν δικαίωμα σε έφεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ

«Φωτιές» στην Ιερουσαλήμ από διαρροές για αραβικό σχέδιο παραπλάνησης – Διαψεύδει εμπλοκή της Αιγύπτου ο Νετανιάχου

Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr