ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναπληρωτής υπουργός στο Μαρόκο, Αμπντελάχ Μπαχά έχασε την Κυριακή τη ζωή του σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μπαχά πέθανε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε ατύχημα με τρένο στην πόλη Μπουζνίκα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας αυτής επικαλούμενο τη σχετική ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αν υπάρχουν άλλοι νεκροί.
«Είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας. Δεν μπορούμε καν να πούμε ακόμα εάν ήταν πεζός ή βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μουσταφά Καλφί.























































