ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναπληρωτής υπουργός στο Μαρόκο, Αμπντελάχ Μπαχά έχασε την Κυριακή τη ζωή του σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μπαχά πέθανε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε ατύχημα με τρένο στην πόλη Μπουζνίκα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας αυτής επικαλούμενο τη σχετική ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αν υπάρχουν άλλοι νεκροί.
«Είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας. Δεν μπορούμε καν να πούμε ακόμα εάν ήταν πεζός ή βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μουσταφά Καλφί.























































