Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Γινόμαστε δυνατός παίχτης στον τομέα των ευρωπαϊκών μεταφορών», τονίζει ο Πρόεδρος της F.S. Italians

«Γινόμαστε δυνατός παίχτης στον τομέα των ευρωπαϊκών μεταφορών», τονίζει ο Πρόεδρος της F.S. Italians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημαντικό σταθμό στην πορεία της διεθνούς επέκτασης του ομίλου Ιταλικών Κρατικών Σιδηροδρόμων, χαρακτηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της FS Italians, Ρενάτο Μαζοντσίνι τη συμφωνία μεταξύ της Ferrovie Della Strato και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως τονίζει, η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αποτελεί  μια ευκαιρία ανάπτυξης των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι οποίοι εφεξής θα μπορούν να βασίζονται στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των Ιταλικών Κρατικών Σιδηροδρόμων.

«Γινόμαστε πλέον ένας δυνατός παίχτης των μεταφορών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο στη μετακίνηση επιβατών, όσο και εμπορευμάτων» σημειώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο.

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των γραμμών η Ferrovie Della Strato, που είναι η δεύτερη σημαντικότερη εταιρεία στην Ευρώπη, θα παρέχει σε σύντομο χρονικό διάστημα την τεχνογνωσία της, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τόσο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης επιβατών όσο και εμπορευμάτων.

«Πρόκειται για μια επένδυση που γίνεται την κατάλληλη στιγμή καθώς τον Ιανουάριο του 2018 η νέα γραμμή (σ.σ. Αθήνας -Θεσσαλονίκης) θα είναι έτοιμη -και θα πρέπει να είμαστε εγκαίρως έτοιμοι».

Όπως τονίζει ο κ. Μαζοντσίνι όταν θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο η επένδυση θα αγγίζει τα 400 με 500 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Ιταλία ήταν πάντα στο πλευρό της Ελλάδας, όλη την περίοδο της κρίσης και επέμεινε στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, η Ιταλία ως μια από τις ιδρύτριες χώρες της Ε.Ε πιστεύει ότι είναι απολύτως αναγκαίο να παραμείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες μας», σημειώνει ακόμη ο γενικός διευθυντής της  Ferrovie Della Strato.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει τα καλύτερα για την Ιταλία

Πέθανε η Μαρίνα Βούλγαρη, εγγονή του Έλληνα ιδρυτή του γνωστού οίκου Bulgari

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βενετίας εμπλούτισε την Εθνική Βιβλιοθήκη των Τιράνων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr