Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη από παιδεραστή που ασελγούσε στις εγγονές του

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταγγελίες σε βάρος ενός 68χρονου για άγρια ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση (από το 1999) στις εγγονές του έχουν σοκάρει την κοινωνία της Ρόδου.

Η υπόθεση με τον κατηγορούμενο ως παιδεραστή κουρέα ενός χωριού στην ανατολική Ρόδο παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 15 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

«Είμαι θύμα πλεκτάνης» λέει ο κατηγορούμενος ενώ η πλευρά των κοριτσιών απαντά ότι έκανε ότι ήθελε πιστεύοντας ότι δεν θα μιλήσει ποτέ κανείς και δεν θα αποκαλύπτονταν τα μυστικά.

Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 24 Ιανουαρίου 2014 από την 32χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών και μια 18χρονη τότε, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα ακολούθησε ακόμα μία καταγγελία από τον πατέρα μιας 8χρονης, που πλέον ζει στην Αγγλία, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί του είχε πέσει θύμα του κουρέα το 2012. Η 20χρονη σήμερα κοπέλα είναι εγγονή της συζύγου του κουρέα και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε σε βάρος της από τα 3 έως τα 9 της, αναφέρει η Espresso. Υποστήριξε ότι την πήγαινε στο κρεβάτι του και έωβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της για να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα. ‘Οταν ήταν έξι ο κουρέας είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και τηε έδειξε το μόριό του που ήταν σε στύση.

Άλλη μια καταγγελία είχε γίνει από την 32χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών η οποία είχε πει ότι είχε ενδείξεις ότι θώπευε τα κορίτσια, ηλικίας 11 και 7 ετών σήμερα. Τα παιδιά φαίνεται ότι είχαν πει στη μητέρα τους ότι ενώ έκαναν μπάνιο ο άνδρας τα είχε χαϊδέψει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των ανήλικων κοριτσιών που εξωθούνταν στην πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr