Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο “μικροσκόπιο” του ΚΕΕΛΠΝΟ το νοσοκομείο Ζακύνθου μετά το θάνατο ασθενούς

Στο “μικροσκόπιο” του ΚΕΕΛΠΝΟ το νοσοκομείο Ζακύνθου μετά το θάνατο ασθενούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζάκυνθος, ΚΕΕΛΠΝΟ,

Κλιμάκιο του ΚΕΛΠΝΟ αποτελούμενο από δύο εξειδικευμένους επιστήμονες, βρίσκεται από το πρωί της δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, εξετάζοντας εξονυχιστικά τα αίτια που έφεραν το θάνατο την 43χρονης Ελένης Αρβανιτάκης, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών και ακόμα τεσσέρων που παρουσίασαν μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Αμέσως αφού έφτασαν στην Ζάκυνθο, οι δύο επιστήμονες είχαν πολύωρη συνάντηση με στελέχη και ιατρούς του νοσοκομείου της Ζακύνθου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε πλήρης καταγραφή των δεδομένων, αλλά και λήψεις υλικών, η καλλιέργεια των οποίων θα γίνει σε εργαστήρια του ΚΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι μία γυναίκα πέθανε την Κυριακή από πολυοργανική ανεπάρκεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου -όπου είχε μεταφερθεί- μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο Ζακύνθου, η δεύτερη ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση στο ίδιο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τρεις- που ήταν πιο ελαφριά- είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ζακύνθου.

Το νοσοκομείο Ζακύνθου ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι την περασμένη εβδομάδα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στον χώρο των χειρουργείων, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικροβίων, ενώ τα χειρουργεία παραμένουν κλειστά, για λόγους ασφαλείας, μέχρι την πλήρη διερεύνηση από τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Υγείας των αιτιών που προκάλεσαν τις επιπλοκές.

«Σε κάθε περίπτωση , η γενική λειτουργία του νοσοκομείου παραμένει ασφαλής για τους ασθενείς και τους προσερχόμενους σε αυτό», προσθέτει το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζάκυνθος: Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) τίμησε τον Ανδρέα Κάλβο – Μεγάλο πλήθος Ζακυνθινών

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα μητέρα για κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της

Γιάννης Βουτσινάς – Πρόεδρος ΕΕΠ: Καταλυτικός ο ρόλος των Επιμελητηρίων στην μείωση της ανεργίας

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρά δύο αδέλφια σε πυρκαγιά μέσα στο σπίτι τους

Κακοκαιρία «Άριελ»: «112» σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο – Δείτε LIVE τον καιρό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr