ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξέσπασε μιλώντας στο Mega ο συνταξιούχος καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον χειρουργό του Ευαγγελισμού για το φακελάκι των 1.500 ευρώ που του ζητούσε.
«Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας κοινός εκβιαστής και τίποτα άλλο» τόνισε ο συνταξιούχος καρδιοπαθής, και αποκάλυψε ότι του ζητούσε τα χρήματα εκβιαστικά «φακελάκι», προκειμένου να τον χειρουργήσει.
Ο συνταξιούχος ασθενής, υπογράμμισε ότι πήγε στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα και παρά το γεγονός ότι είπε στον γιατρό ποια είναι η σύνταξή του και ότι δεν μπορούσε να βρει αυτά τα χρήματα ο γιατρός ήταν ανένδοτος και του απάντησε ότι δεν θα μπορέσει να τον χειρουργήσει!
Δείτε το βίντεο:























































