ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελίες στο FBI εμπλέκουν τον Τραμπ σε ασελγείς πράξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατόπιν εορτής και αφού ο διασυρμός του τουρισμού σε ένα από τα πιο κομβικά νησιά όπως η Ρόδος έχει επιτελεστεί ο ΕΟΤ στέλνει κλιμάκιο στο νησί να ερευνήσουν την ομαδική δηλητηρίαση Γάλλων τουριστών σε πεντάστερο ξενοδοχείο.
“Το υπουργείο Τουρισμού ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΤ να διερευνήσουν τις καταγγελίες αναφορικά με προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν ξένοι τουρίστες, κατά την παραμονή τους σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει σήμερα στο νησί ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΤ” σημειώνεται στην λιτή ανακοίνωση.
Όμως ο διασυρμός του κλάδου έχει επιτελεστεί αφού το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στα μίντια της Γαλλίας.
Με το θέμα έχουν ασχοληθεί: η Le Figaro, το site Ladepeche.fr, η Le Parisien και το RTL.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα γκρουπ 400 Γάλλων τουριστών από την Τουλούζη έπεσαν θύματα της κακής ποιότητας του φαγητού στο πεντάστερο λουξ ξενοδοχείο Lindos Imperial στη Λίνδο της Ρόδου, που τελικά μετατράπηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία που τους κόστισε τόσο στην τσέπη όσο και στην υγεία τους.
“Η δεύτερη βδομάδα των διακοπών μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ξαφνικά κάναμε εμετό και συνεχείς διάρροιες. Η σύζυγός ήταν ήδη άρρωστη από το εστιατόριο (πριν καν προλάβουμε να ανεβούμε στο δωμάτιο). Εβλεπα ανθρώπους να κάνουν εμετό στις πισίνες, στους διαδρόμους… παντού” κατήγγειλαν στα γαλλικά μίντια οι παραθεριστές.
Η εξήγηση που έδωσαν από το ξενοδοχείο ήταν ότι «το νησί της Ρόδου επηρεάστηκε από έναν ιό που υπάρχει στον αέρα και πως η τροφή και το νερό δεν ευθύνονταν» για την κατάσταση.






















































