Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: Πάμε με τους Γερμανούς ή πάμε κόντρα;

Θεοδωράκης: Πάμε με τους Γερμανούς ή πάμε κόντρα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Βουλή. Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξαπέλυσε επίθεση στους κυβερνώντες με αφορμή τις διχογνωμίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε μαζί σας στο να δώσουμε μεγάλες μάχες στο θέμα του χρέους. Εμείς μιλάγαμε για αναδιάρθρωση και λέμε να δώσουμε μάχη τα λεφτά των ιδιωτικοποιήσεων να μην πηγαίνουν στο χρέος αλλά σε επενδυτικό ταμείο, είπε αρχικά  ο Σταύρος Θεοδωράκης. Φέρτε τη ρύθμιση για τις συχνότητες. Είμαστε μαζί σας, όπως και για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Ωστόσο σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά στα οποία δεν μπορεί να συμφωνήσει με την κυβέρνηση που εμφανίζει διχογνωμίες. Θα μας βρείτε απέναντι στις ιδεοληψίες σας.

Το πραγματικό δίλημμα της χώρας είναι σύγκρουση με τα συμφέροντα, τις συντεχνίες και το λόμπι της δραχμής ή η ευρωπαϊκή πορεία. «Αλλαγές ή έξοδος από την Ευρώπη και τραγωδία;» αυτό είναι το δίλημμα.

Πάμε μαζί με τους Γερμανούς ή πάμε κόντρα; αναρωτήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης και αναφέρθηκε σε μια σειρά από προς πίσω της κυβέρνησης.

Δέχεστε την πώληση του ΟΛΠ; αναρωτήθηκε για να διακοπεί από τον Γιάννη Δραγασάκη: Στην Κίνα μιλήσαμε για ένα μοντέλο με συμμετοχή δημοσίου, ένα κοινοπρακτικό σύστημα, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. «Πρέπει να δώσετε συγκεκριμένη απάντηση για το λιμάνι και οι κινέζοι το απαιτούν ως χώρα που έχει επενδύσεις στην Ελλάδα».

Θα δώσουμε τα αεροδρόμια στους Γερμανούς; Ρώτησε κάποιες απαντήσεις, τόνισε κοιτώντας τον Αλέξη Τσίπρα και διαφοροποιήθηκε από τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης λέγοντας ότι ήταν υπέρ του να δοθούν σε δυο ιδιώτες.

Το κατοχικό δάνειο είναι εκκρεμότητα της Γερμανίας προς την Ελλάδα, σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Η οικονομία γονατίζει είπε και ρώτησε αν ισχύει η συμφωνία με τους Αμερικανούς για τα πετρέλαια.

Πρότεινε να μπούμε στο άρμα της Ευρώπης διεκδικώντας από την Ελβετία απαντήσεις για όσους έχουν τα λεφτά στο εξωτερικό και εισηγήθηκε υπουργοί και βουλευτές να επιστρέψουν τα λεφτά τους στις ελληνικές τράπεζες. «Να παίρνουμε όλοι μαζί το ίδιο ρίσκο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): «Έχουμε σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση προκλήσεις από την τουρκική πλευρά»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν νοείται θετικό κλίμα στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρέπει να ξεπουλάνε λιμάνια και νερό

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου (βίντεο)

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...