ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πιθανότητες να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη είναι 1 στις 3 εκτιμούν οικονομολόγοι που ρωτήθηκαν από το πρακτορείο Reuters, ενώ το 50% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι υπάρχει πιθανότητα η Ελλάδα να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πιέσει τους δανειστές μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπάρχει η πιθανότητα, ακόμη και αν η Ελλάδα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ στα τέλη του μήνα, να παραμείνει στην Ευρωζώνη”, σχολίασε ο Αζάντ Ζανγκάνα (Αzad Zangana), οικονομολόγος στην Schroders.
Η πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας κατά 50% δείχνει πάντως ότι οι οικονομολόγοι συνεχίζουν να θεωρούν πιθανή μια συμφωνία ακόμη και την τελευταία στιγμή που θα απέτρεπε την χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό της από την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με τους οικονομολόγους, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρωζώνη θα ήταν η έξοδος της Ελλάδα από το ευρώ.
























































