Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για γέλια και για κλάματα ο Λεουτσάκος – Διαβάστε τι είπε για το… ριφιφί στο Νομισματοκοπείο

Για γέλια και για κλάματα ο Λεουτσάκος – Διαβάστε τι είπε για το… ριφιφί στο Νομισματοκοπείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Δεν ψηφίζω μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το δικαίωμα να φέρει μνημονιακές συμφωνίες”, τόνισε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Λεουτσάκος, διαχωρίζοντας ακόμα μια φορά τη θέση του από την πολιτική της κυβέρνησης και τασσόμενος στην πλευρά Λαφαζάνη.

“Μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν μπορεί να ψηφίσει μνημόνιο”, τόνισε και πρόσθεσε πως στηρίζει μια κυβέρνησης που εκλέχθηκε για να ακυρώσει τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους.

«Από αυτή τη γραμμή δεν μετακινούμαστε ούτε βήμα πίσω», είπε.

Απαντώντας για τις νέες προεκλογικού τύπου συγκεντρώσεις της Αριστερής Πλατφόρμας, αρνήθηκε ότι έχουν τέτοιο χαρακτήρα, αλλά υποστήριξε πως επρόκειτο για προγραμματισμένες εδώ και καιρό εκδηλώσεις, ενώ αναφερόμενος στο σχέδιο Λαφαζάνη για τα διαθέσιμα του Νομισματοκοπείου, αρνήθηκε ως «αστυνομικό μυθιστόρημα» τα περί ριφιφί, αλλά τόνισε πως όντως υπήρχαν διαθέσιμα χαρτονομίσματα, τα οποία, στο πλαίσιο της αναζήτησης εναλλακτικών υπήρχαν σκέψεις να αξιοποιηθούν.

«Απέναντι στον εκβιασμό των δανειστών η αναζήτηση αυτή εναλλακτικών δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κατακριτέα», είπε.

Ε, άμα δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνουν οι λέξεις “ληστεία τραπέζης”, τόσο μυαλό έχεις Στάθη Λεουτσάκο.

“Είχαμε πόλεμο σκληρό, ανέντιμο, με ασύμμετρα μέτρα”, είπε ο κύριος Λεουτσάκος αναφερόμενος στον χαρακτήρα των διαπραγματεύσεων και επανέλαβε πως στηρίζει με απόλυτο τρόπο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το «όχι» του ελληνικού λαού, αντιστεκόμενος στην εφαρμογή των μνημονίων από την κυβέρνηση.

Ο Στάθης Λεουτσάκος, επιχειρώντας να εξηγήσει το γιατί δεν παραιτείται από την έδρα του, υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία απόφαση των οργάνων του κόμματος που να είναι υπέρ της εφαρμογής του μνημονίου, άρα, είπε, “δεν αισθάνομαι ότι είμαι εγώ ο αιρετικός”, αρνούμενος πάντως να χαρακτηρίσει έτσι τον πρωθυπουργό.

«Εμείς είμαστε η καρδιά και η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δώσαμε αγώνα για να γίνει από μικρό κόμμα κυβέρνηση, δεν είμαστε περαστικοί και ενοικιαστές, αλλά συνιδιοκτήτες, όμως δεν υπάρχει θέμα έξωσης», εκτίμησε.

Η καρδιά, η ψυχή, ίσως και η μπριζόλα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είσαι. Αλλά ποιον αγώνα ακριβώς έδωσες; Εάν δεν ήταν οι ψήφοι των πρώην ΠΑΣΟΚων, Στάθη Λεουτσάκο, ακόμα στο 4% θα ήσασταν! Και αφού μιλάς για αγώνες, για πες μας πόσους αγώνες έδωσες την περίοδο συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Γιατί δεν σε θυμόμαστε σε κανέναν αγώνα! Τον θυμάται κανείς;

«Θέλουμε να πείσουμε τον πρωθυπουργό να μην υποκύψει στον εκβιασμό των δανειστών, να στηριχθεί στη λαϊκή βούληση και να ανοίξει το δρόμο για την λαϊκή ανεξαρτησία και ηγεμονία».

«Ορισμένοι γνώρισαν τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε κυβέρνηση και τώρα κάνουν συστάσεις», είπε απευθύνοντας βέλη κατά του κυρίου Πανούση.

Δεν έχει τέρμα η κατρακύλα του Λεουτσάκου, ο οποίος για μια ακόμη φορά δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο Λαφαζάνη. Και δεν μπήκε στον κόπο να μας το εξηγήσει, γιατί απλά δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο! Τόσο αστείος, τόσο λαϊκιστής, η καρδιά, η ψυχή και η… μπριζόλα (συμπληρώνουμε εμείς) του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...