Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς ένας Κότσιρας και μια Τσαλιγοπούλου εξέθεσαν τις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ!

Πώς ένας Κότσιρας και μια Τσαλιγοπούλου εξέθεσαν τις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο Ισραήλ.

Διότι, σε περίπτωση που το αγνοείτε, οι Ισραηλινοί λατρεύουν την ελληνική μουσική και οι Έλληνες καλλιτέχνες εάν κάπου στον κόσμο κάνουν πραγματικά “διεθνή καριέρα” αυτή είναι στο Ισραήλ.

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου δέχθηκαν πριν δυόμιση μήνες να συμμετάσχουν σε συναυλία, υπό την αιγίδα της Ισραηλινής Πρεσβείας, στο Gazarte με τον Ισραηλινό καλλιτέχνη Idan Raichel.

Η παράσταση του Idan Raichel στην Ελλάδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια των πλήρων διπλωματικών σχέσεων Ισραήλ – Ελλάδος.

Ωστόσο, αυτό που δεν θα σας πει κανένα δελτίο Τύπου, είναι ότι η πρεσβεία του Ισραήλ δεν γιορτάζει μόνο τις διπλωματικές της σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά με αυτή την ευκαιρία από κοινού, Έλληνες και Ισραηλινοί, γιορτάζουμε και την ειλικρινή συμμαχία μεταξύ των δύο αρχαίων μας εθνών, σε ένα άξονα ειρήνης, ασφάλειας, συνεργασίας και ανάπτυξης στη Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν είναι μυστικό. Εμείς στο TRIBUNE τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Ελλάδα και Ισραήλ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αμυνθούν απέναντι στην κοινή τουρκική απειλή, στον ισλαμοφασισμό και στον τζιχαντισμό.

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ έγιναν μια γροθιά για να εκμεταλλευθούν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, ενωμένοι απέναντι στην Τουρκία, που τα θέλει δικά της.

Και το Ισραήλ, επειδή είναι και μια ανάσα από την Κύπρο, όταν πέρσι ο Ερντογάν έκανε “μαγκιές” στις υποθαλάσσιες έρευνες υδρογονανθράκων, σήκωσε καμιά 100στη μαχητικά και πέταξαν πάνω από την Κύπρο, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον “σουλτάνο”, ότι Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ (και η Αίγυπτος από κοντά) είμαστε μια γροθιά.

Άρα, λοιπόν, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει εφέτος η Πρεσβεία του Ισραήλ δεν είναι μόνο για τα 25 χρόνια πλήρων διπλωματικών σχέσεων, όπως επισήμως λέγεται, αλλά και γιατί με αυτή την ευκαιρία γιορτάζουμε την ιστορική μας συμμαχία που εξασφαλίζει την εδαφική ακεραιότητα και την ασφάλεια των δύο μας κρατών.

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου γνώριζαν εδώ και δυόμιση μήνες και με ποιον Ισραηλινό καλλιτέχνη θα τραγουδούσαν και ότι η εκδήλωση διοργανωνόταν από την Ισραηλινή Πρεσβεία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ισραηλινός καλλιτέχνης επέλεξε να εμφανιστεί με τους Κότσιρα και Τσαλιγοπούλου γιατί γνώριζε τη μουσική τους και έκρινε ότι ταίριαζε με τη δική του. Και, στην όμορφη αυτή ιστορία μας, Κότσιρας και Τσαλιγοπούλου δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Μεταξύ μας, δεν είναι και μικρό πράγμα να καλείσαι να τραγουδήσεις σε συναυλία που διοργανώνει η Πρεσβεία του Ισραήλ. Είπαμε, οι Έλληνες καλλιτέχνες κάνουν χρυσές δουλειές στο Ισραήλ.

Η είδηση της συναυλίας πήρε μεγάλη διάδοση και στο σύνολό του ο ελληνικός Τύπος την υποδέχθηκε θετικά.

Υπήρξαν και κάποιες ελάχιστες αντιδράσεις. Αντέδρασε ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου. Ο Άρης Χατζηστεφάνου δεν γουστάρει το Ισραήλ, ούτε τη συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ. Δικαίωμά του. Γι αυτό και αποκαλεί την Ελλάδα “νεροκουβαλητή του Ισραήλ”.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου ήταν από εκείνους που είχαν πάει με το Καράβι στη Γάζα. Ξέρετε ποιο καράβι. Εκείνο που ήταν γεμάτο Τούρκους πράκτορες και όπως αποδείχθηκε αργότερα η τουρκική ΜΚΟ, που εμπλεκόταν σε αυτή την “ανθρωπιστική” αποστολή, είναι μια ισλαμιστική οργάνωση που έχει κατηγορηθεί για σχέσεις με την Αλ Κάιντα.

Η ίδια ΜΚΟ, που στέλνει ένα, δύο, τρία καράβια στη Γάζα διοργάνωσε και στην Κωνσταντινούπολη διαδήλωση για να γίνει ξανά η Αγία Σοφία τζαμί.

Με αυτούς συνταξίδευε ο Άρης Χατζηστεφάνου προς τη Γάζα αλλά εμείς είμαστε βέβαιοι ότι δεν ήξερε τίποτα, γιατί εάν γνώριζε με ποιους ταξίδευε δεν θα είχε ανέβει ποτέ σε εκείνο το καράβι.

Γιατί θεωρούμε αδιανόητο ένας αριστερός άνθρωπος να συναναστρέφεται εις γνώση του με ισλαμιστές.

Διαβάστε σχετικά για τα καράβια που πάνε στη Γάζα στους δύο ακόλουθους συνδέσμους:
1. Φανατικοί ισλαμιστές οι ακτιβιστές του «Ένα καράβι για τη Γάζα» θέλουν την Αγία Σοφία τζαμί
2. Ένα Καράβι για τη Γάζα «αγκαλιά» με Τούρκους και Χαμάς ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα

Πάμε τώρα παρακάτω. Στην ίδια συναυλία αντέδρασαν και κύκλοι της εξωκοινοβουλευτικής τροτσκιστικής “διεθνιστικής” (δήθεν) αλλά στην πραγματικότητα εθνομηδενιστικής αριστεράς, που εμφανίζονται ως Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση.

Και αυτοί μισούν το Ισραήλ. Βεβαίως οι ίδιοι μισούν και τον ελληνικό στρατό, εμφανιζόμενοι και ως Δίκτυο Φαντάρων Σπάρτακος, αλλά αγαπάνε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες, που θέλουν να τους φέρουμε όλους στην Ελλάδα, όταν εμφανίζονται ως ΚΕΕΡΦΑ.

Όλοι αυτοί, που είναι οι ίδιοι, βρίσκονται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έχουν αρχηγό τον Πέτρο Κωνσταντίνου. Να είναι καλά οι άνθρωποι με τις ιδέες τους. Δημοκρατία έχουμε.

Η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση δεν θέλει με τίποτα τη συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ.

Όπως γράφουν, “το ελληνικό κράτος προσφέρει το «απαραίτητο βάθος» στο κράτος Δολοφόνο της Μέσης Ανατολής –αποκτώντας και αντίστοιχα στρατιωτικά προνόμια σε μια ζώνη γεωστρατηγικής σημασίας- και αναδεικνύεται σε στρατηγικό εταίρο του ισραηλινού επεκτατισμού και ιμπεριαλισμού”.

Επίσης, οι ίδιοι τύποι, καλούν σε ανυπακοή και τον ελληνικό στρατό! Τι είπαμε; Εμείς; Αυτοί τα λένε:

“Είναι μια μάχη που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανάπτυξη ενός Μαχητικού Κινήματος και Μέσα στον Στρατό, για το μπλοκάρισμα των πολεμικών τυχοδιωκτισμών. Από αυτή την σκοπιά τονίζουμε την πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εναντίον της άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες υπογραφές φαντάρων από 50 μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι Αρνούνταν να λάβουν μέρος, καταγγέλλοντας συγχρόνως την στρατιωτική συνεργασία με το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ”.

“Λεπτομέρειες”, ασήμαντες μωρέ, όπως ότι η παλαιστινιακή Χαμάς είναι μια ακροδεξιά ισλαμοφασιστική οργάνωση σύμμαχος της Τουρκίας και ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος στη Χερσόνησο του Σινά, ότι στη Λωρίδα της Γάζας πανηγυρίζουν με τουρκικές σημαίες και διοργανώνουν παρελάσεις με φωτογραφίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι το Ισλαμικό Κράτος χτυπά με ρουκέτες το Ισραήλ μέσα από τη Λωρίδα της Γάζας, ότι οι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές εξαπολύουν τυφλές επιθέσεις σε ισραηλινά γυναικόπαιδα, ότι ακόμα και οι Παλαιστίνιοι Ορθόδοξοι θέλουν να βάλουν Άραβα Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα, να διώξουν το ελληνικό ιερατείο, και να παραδώσουν μετά το Πατριαρχείο στους Ρώσους, τι είναι αυτά, ποιος ασχολείται;

hamas Η Χαμάς παρελαύνει στη Γάζα με την εικόνα του Ερντογάν. Σε αυτούς έκαναν το “χατήρι” Κότσιρας και Τσαλιγοπούλου.

Για αυτούς το Ισραήλ είναι ο διάβολος, αυτό είναι το φασιστικό, ενώ προφανώς οι τουρκόφιλοι τζιχαντιστές φασίστες της Χαμάς είναι “επαναστάτες”. Και μάλιστα καλούν σε ανυπακοή τους Έλληνες φαντάρους εξυπηρετώντας ποια συμφέροντα; Των Τούρκων φυσικά. Γιατί μόνο οι Τούρκοι ωφελούνται από αυτές τις γραφικότητες και σίγουρα όχι η… παγκόσμια επανάσταση.

Θα μας πείτε, “ποιος ασχολείται με τους περιθωριακούς;”. Προφανώς κανείς, εκτός από τον Κότσιρα και την Τσαλιγοπούλου.

Αυτοί λοιπόν οι τύποι όταν έμαθαν ότι ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα δώσουν συναυλία με Ισραηλινό καλλιτέχνη, που διοργανώνεται από την Πρεσβεία του Ισραήλ, έβγαλαν μια ανακοίνωση -όπως βγάζουν συνέχεια ανακοινώσεις- και κάλεσαν τους δύο Έλληνες καλλιτέχνες να ακυρώσουν την εμφάνισή τους.

Μάλιστα αποκάλεσαν τη συναυλία αυτή “συναυλία του αίσχους” ενώ τον Ισραηλινό καλλιτέχνη εμφάνισαν ως έναν άνθρωπο που “έχει εκφραστεί υπέρ των απάνθρωπων βασανιστηρίων (Παλαιστίνιων) κρατουμένων, υπέρ του βιασμού κρατουμένων, υπέρ του ξυλοδαρμού τους”. Προσέξτε κάτι. Στο κείμενό τους έχουν βάλει μέσα σε παρένθεση “Παλαιστινίων”. Για να τονίσουν ότι εδώ δεν βασανίζεται οποιοσδήποτε, αλλά οι Παλαιστίνιοι, να το εμπεδώσουμε.

hamas-nazi Άνδρες της Χαμάς χαιρετάνε ναζιστικά… Απλά για να ξέρουμε ποιοι είναι οι φασίστες…

Βεβαίως ο Idan Raichel είχε πει ότι “εάν έχεις μια κόρη και κάποιος σου την απαγάγει και ανακρίνεις κάποιον ενώ η ζωή του παιδιού σου είναι σε κίνδυνο, εάν ήταν η δική μου κόρη, θα έκανα τα πάντα για να μάθω που βρίσκεται και να της σώσω τη ζωή. Ανεξάρτητα εάν αυτός ο κάποιος είναι μουσουλμάνος, εβραίος ή χριστιανός”.

Ποιος γονιός δεν θα έλεγε το ίδιο; Αλλά εδώ το θέμα είναι να μην τρώνε ξύλο στις φυλακές οι Παλαιστίνιοι. Ότι ο Raichel θα βασάνιζε και έναν Εβραίο απαγωγέα για να του πει που είναι το παιδί του, πέρασε στο… ντούκου.

Την ανακοίνωση αυτή, της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης, την ανέδειξε με όλες του τις δυνάμεις ο Άρης Χατζηστεφάνου από το σάιτ του.

Και ύστερα άρχισαν όλα τα αριστερίστικα τρολ να δημιουργούν κλίμα ώστε Κότσιρας και Τσαλιγοπούλου να μην συμμετάσχουν στη συναυλία, που αμφότεροι γνώριζαν εδώ και δυόμιση μήνες και ποιος τη διοργάνωνε και με ποιον θα εμφανίζονταν.

Η συναυλία ήταν για τις 4 Νοεμβρίου το βράδυ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πρώτος ο Γιάννης Κότσιρας με ανάρτησή του στο Facebook στις 4.44 μμ και ένα τέταρτο της ώρας μετά η Ελένη Τσαλιγοπούλου, επίσης πάλι από το Facebook, στις 4.58, ανακοίνωσαν ότι τελικά δεν θα εμφανιστούν στη συναυλία.

Βλέπετε κινήθηκε όλο το γνωστό σύστημα διαδικτυακών απειλών και στρατευμένων έξαλλων αριστεριστών για να “πιέσουν” τους καλλιτέχνες να αθετήσουν την υποχρέωσή τους. Και οι καλλιτέχνες, με την “ελαφρότητα” που τους διακρίνει, έκαναν πίσω.

Μόνο που μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά. Βλέπετε εδώ δεν ήταν μια ακόμη μουσική βραδιά στο Gazarte.

Ήταν μια εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας, δηλαδή του κράτους του Ισραήλ, του ίδιου “κακού” και “φασιστικού” κράτους που έχει αναλάβει όμως να φυλά τα νότια σύνορά μας και να προσέχει για εμάς την Κύπρο και να αποτρέπει τον Ερντογάν να μας πάρει όλο και κάποιο νησάκι, όσο εμείς βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση και έχουμε μπλέξει με απίθανους πολιτικούς που εναλλάσσονται στη διακυβέρνηση του τόπου.

Και δεν ξέρουμε εάν ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου το έχουν συνειδητοποιήσει, βλέπετε είναι και αυτή η “ελαφρότητα” των καλλιτεχνών, αλλά κάνοντας το χατήρι σε μια χούφτα γκρουπούσκουλα έχουν δημιουργήσει θέμα σοβαρό, διότι δεν είναι μόνο ότι ακύρωσαν τελευταία στιγμή τη συμμετοχή τους (απαράδεκτη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, τουλάχιστον), αλλά έχουν βγει όλοι οι περιθωριακοί και πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο για τη “νίκη” τους απέναντι στο “δολοφονικό” Ισραήλ, δηλαδή στο ίδιο κράτος που είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος σύμμαχός μας.

Και εκθέτουν με αγενή τρόπο στην κοινή γνώμη του Ισραήλ, ο Κότσιρας και η Τσαλιγοπούλου, την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες, που από φίλοι και σύμμαχοι φαινόμαστε τώρα φίλοι των τζιχαντιστών, και των ισλαμιστών, και του κάθε τρελού που φορά μια βόμβα και ανατινάζεται!

Διότι αυτό που οφείλουν να γνωρίζουν τόσο ο Κότσιρας όσο και η Τσαλιγοπούλου είναι, ότι σε θέματα εξωτερικής πολιτικής όταν εμπλέκονται ή θα τα πηγαίνουν μέχρι τέλους ή αλλιώς να μην “παίζουν” καθόλου.

Γνώριζαν εδώ και δυόμιση μήνες και με ποιον θα τραγουδούσαν και ότι η εκδήλωση ήταν της Πρεσβείας του Ισραήλ. Άλλοθι δεν έχουν κανένα.

Αντιθέτως είναι βαθιά υπόλογοι της ελαφρότητάς τους, που ενέδωσαν σε μια χούφτα γραφικούς, δημιουργώντας στεναχώρια στις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ένας Κότσιρας και μια Τσαλιγοπούλου πρόσβαλαν το κράτος του Ισραήλ και την ελληνοϊσραηλινή φιλία για να κάνουν το χατήρι των ίδιων γραφικών που καλούν σε ανυπακοή τον ελληνικό στρατό.

Τι άλλο να σχολιάσουμε; Τίποτα… Νομίζουμε τα είπαμε όλα.

Υ.Γ. Η συναυλία του Idan Raichel έγινε κανονικά στο Gazarte δίχως τη συμμετοχή των δύο Ελλήνων καλλιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Το Ισραήλ πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...