ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Σαλαγιάννης, ΠΑΣΟΚ,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φυλάκιση 6 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης ο Νικόλαος Σαλαγιάννης, γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στην τελευταία υπάλληλο της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος.
Ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός, ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του κόμματος, στη θέση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, το 2012.
Σε βάρος του ΠΑΣΟΚ εκκρεμεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων δικαστηρίου της Μυτιλήνης που επιδικάζει σε βάρος του ποσό 24.000 ευρώ για αποδοχές που δεν καταβλήθηκαν έως το τέλος του 2013.
Η υπάλληλος έχει προβεί σε επίσχεση εργασίας αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν την απολύει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει εργασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες διακανονισμού των οφειλομένων.























































