Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο παντογνώστης εμετικός Τζήμερος ΔΕΝ έπεσε σε γκάφα ολκής στο Facebook

Ο παντογνώστης εμετικός Τζήμερος ΔΕΝ έπεσε σε γκάφα ολκής στο Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Δημιουργία Ξανά, Θάνος Τζήμερος,

Με αγωγή απειλεί το TRIBUNE ο ιδρυτής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος με αφορμή ανάρτηση της ιστοσελίδας, στην οποία ο ίδιος φέρεται να έπεσε θύμα τρολιάς για τα περί πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού του στο Facebook.

Το επίμαχο δημοσίευμα είχε τίτλο “Ο παντογνώστης εμετικός Τζήμερος έπεσε σε γκάφα ολκής στο Facebook”.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Τζήμερος: “Η απάντησή μου: Ακούστε αληταράδες: ή το σβήνετε και ζητάτε συγγνώμη (με τα ίδια στοιχεία) διότι πέσατε θύμα του σιναφιού σας, άλλων αληταράδων δηλαδή που έχουν επάγγελμα την φωτοσοπιά εναντίον μου ή σας στέλνω μια αγωγάρα και ετοιμάζετε κομπόδεμα για να την πληρώσετε. Σας δίνω μία ώρα προθεσμία. Ήδη έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου”.

Και σε screenshot το ίδιο:

tzimeros

Το δημοσίευμα του TRIBUNE βασίστηκε στο επίμαχο screenshot, το οποίο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-5

Εφόσον το εν λόγω screenshot αποτελεί προϊόν κατασκευής και παραποίησης, καθώς κατά τη συγγραφή του παρόντος δεν εντοπίστηκε στο προφίλ του στο Facebook, τότε το TRIBUNE έχει πέσει θύμα τρολιάς και προφανώς πρόκειται για λάθος δημοσίευμα.

ΩΣΤΟΣΟ

Ο κ. Τζήμερος επέλεξε να μας απειλήσει με “αγωγάρα” όχι για την ουσία των όσων γράφουμε, αλλά για ένα τρολ που ενδεχομένως να μας παραπλάνησε.

Ο χαρακτηρισμός “εμετικός”, που αποτελεί αξιολογική και πολιτική κρίση, αποδίδεται στον αμετροεπή πολιτικό διότι τον κέρδισε επάξια με τα όσα είπε για τον νεκρό Παύλο Φύσσα και τη μητέρα του.

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θ. Τζήμερος, ενώ λίγο αργότερα συνέχισε το θεάρεστο έργο του: «ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ;
Αφού του έστησαν άγαλμα, το επόμενο βήμα ήταν να ονομαστεί και δρόμος προς τιμήν του. Γιατί; Διότι τον δολοφόνησαν οι φασίστες. Και τι είσαι όταν σε δολοφονούν οι φασίστες; Είσαι θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμία άλλη…
…Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι».

Η εξύβριση του δολοφονημένου από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, Παύλου Φύσσα και η άνευ προηγουμένου άθλια επίθεση στην μητέρα του, μας συγχωρείτε κ. Τζήμερε, αλλά είναι εμετική.

Και μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί για να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να καταλάβετε ότι κάποιες χιλιάδες σάιτ έκαναν λόγο για εμέσματα και εμετικές εκφράσεις.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι με τις εν λόγω αναρτήσεις τις οποίες ανερυθρίαστα κάνετε συχνά πυκνά, καταφέρνετε να κερδίσετε μερικα λεπτά δημοσιότητας, έστω αρνητικής. Εξάλλου, προερχόμενος από το χώρο της διαφήμισης γνωρίζετε καλύτερα ότι δεν υπάρχει καλή και κακή δημοσιότητα, μονάχα δημοσιότητα.

Κατά τα λοιπά κ. Τζήμερε, στην περίπτωσή μας αντιλαμβάνεστε τη διαφορά.

Εμείς εφόσον κάναμε λάθος το αναγνωρίζουμε και το διορθώνουμε.

Η διαφορά είναι ότι εσείς δυστυχώς είστε αδιόρθωτος, το έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα.

Υ.Γ. Κύριε Τζήμερε, σημειωτέον ότι το εμετικός αποτελεί πολιτική κρίση για τα όσα είπατε, σε αντίθεση με το αληταράδες. Απλά μία υποσημείωση…

Ακολουθεί το δημοσίευμα, το οποίο εφόσον βασίστηκε σε χαλκευμένο screenshot, δικαίως προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τζήμερου.

Σε μία από τις πιο κακοστημένες πλαστές ειδήσεις έπεσε θύμα ο κατά τ’ άλλα, «παντογνώστης», Θάνος Τζήμερος.

Ο κ. Τζήμερος, που επιθυμεί διακαώς να παίξει το δικό του ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, κοινοποίησε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κατά το οποίο, το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (σύμφωνα με ανύπαρκτα άρθρα του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας), πρόκειται να κάνει δημόσιες φωτογραφίες και ενημερώσεις των χρηστών.

Ο άνθρωπος που έβρισε χυδαία τον νεκρό Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, με τις γνωστές χυδαίες τοποθετήσεις για τη μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου, καμώνεται πως είναι έξυπνος.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» αντέγραψε λοιπόν το παρακάτω κείμενο για να προστατεύσει τα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα…

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-5

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10.29:

Εκτός από τις υβριστικές αναρτήσεις του στο Facebook, όπου μας αποκαλεί “αληταράδες” και στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή μας, όπου επίσης μας αποκαλεί “αληταράδες”, μάς έστειλε και email στο οποίο επίσης μας αποκαλεί “αληταράδες”, παρά τη δημοσίευση της διάψευσής του και την αποκατάσταση που ζήτησε. Παραθέτουμε και το email του.

tzimeros_mail

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram – Τι λέει η Meta

Facebook: Μόνο με PIN θα επιτρέπεται η είσοδος στο Messenger – Τι είναι και πώς λειτουργεί

Βασικοί κανόνες Facebook – Συνιστώνται ιδιαιτέρως σε κάγκουρες, πέφτουλες και χωριάτες

Αρτινός παρίστανε τη γυναίκα στο Facebook και μετά εκβίαζε ανυποψίαστα θύματα

Ο Μασκ λέει ότι έχει φυσική κατάσταση θαλασσίου ίππου και προκάλεσε τον Ζούκερμπεργκ σε μάχη «μέσα στο κλουβί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...