ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 87χρονη Κινέζα από το Γκουγιάν, στην επαρχία Σιτσουάν, αναζητά μια εναλλακτική θεραπεία για να ξεφορτωθεί ένα κέρατο που εμφανίστηκε στο κεφάλι της και έχει φτάσει τα 12 εκατοστά μέσα σε έξι μήνες.
Οι γιατροί υποψιάζονται ότι η γυναίκα πάσχει από μία σπάνια διαταραχή που ονομάζεται δερματικό κέρας και προκαλεί στο κεφάλι και στα χέρια κωνικά και σκληρά οζίδια που προεξέχουν και μοιάζουν με κέρατα.
Τα οζίδια αυτά αποτελούνται από κερατίνη – την πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά και στα νύχια μας.
Η συνήθης θεραπεία είναι η αφαίρεσή τους, διότι υπάρχει περίπτωση στην βάση τους να υποκρύπτεται κάποιο ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα (είναι ένας από τους καρκίνους του δέρματος).























































