ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει σε πανεπιστήμιο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, λόγω ενός φετιχιστή ποδιών, ο οποίος κρύβεται κάτω από τα έδρανα της βιβλιοθήκης και μυρίζει τα πόδια φοιτητριών.
Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Florida International University ο άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με αδιάψευστους μάρτυρες τις φωτογραφίες του.
Ο φετιχιστής είχε εντοπιστεί από της 29 Αυγούστου, με την περίεργη συ,περιφορά του να τραβάει την προσοχή.
Σοκ προκλήθηκε στους φοιτητές όταν έμαθαν πως ανάμεσά τους κυκλοφορεί ένας άνδρας που έχει φετίχ να κρύβεται κάτω από τα έδρανα και να μυρίζει τα πόδια των φοιτητριών.
Πολλές φοιτήτριες είπαν πως θα προσέχουν και θα ελέγχουν το τραπέζι τους πριν καθίσουν να μελετήσουν στη βιβλιοθήκη.
Ο άνδρας είναι ηλικίας 40- 45 ετών και εθεάθη να οδηγεί σκούτερ.
Κάποιοι φοιτητές δεν πήραν την υπόθεση πολύ στα σοβαρά και γέλασαν με την προειδοποίηση αλλά η αστυνομία του FIU δεν τη θεωρεί αστεία «λαμβάνουμε αυτές τις αναφορές πολύ σοβαρά και ερευνούμε το θέμα. Το προσωπικό της βιβλιοθήκης έχει ενημερωθεί. Όποιος δει αυτόν τον άνδρα καλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία».






















































