Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουσουλμάνοι πρόσφυγες κακοποιούν χριστιανούς και ομοφυλόφιλους πρόσφυγες

Μουσουλμάνοι πρόσφυγες κακοποιούν χριστιανούς και ομοφυλόφιλους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χριστιανοί, ομοφυλόφιλοι και γυναίκες εγκαταλείπουν φοβισμένοι τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Γερμανία εξαιτίας της βίας και των κακοποιήσεων που υφίστανται από μουσουλμάνους άνδρες.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η βία εις βάρος εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων, όπως και με θύματα γυναίκες, εξαπλώνεται στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε όλη τη Γερμανία.

Μουσουλμάνοι κακοποιούν σεξουαλικά γυναίκες και παιδιά, δέρνουν τους ομοφυλόφιλους και επιτίθενται στους χριστιανούς πρόσφυγες.

Στη Στουτγάρδη η περίπτωση της κακοποίησης ενός Ασσύριου χριστιανού από έναν μουσουλμάνο συγκάτοικό του προκάλεσε διαδικτυακή διαμαρτυρία, που την υπέγραψαν 17.000 πολίτες, που ζήτησαν ο δυστυχής Ασσύριος να μεταστεγαστεί σε ασφαλές περιβάλλον.

Η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών που διοργανώθηκε από το Κέντρο Χριστιανών της Ανατολής ζήτησε από τον Δήμο της Στουτγάρδης να στεγάσει τους χριστιανούς πρόσφυγες σε άλλα κτίρια και να τους προφυλάξει από τις διακρίσεις και τους διωγμούς στους οποίους είναι απροστάτευτοι.

Συνολικά 30 χριστιανοί μεταφέρθηκαν σε διαφορετικό κέντρο φιλοξενίας, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Ο Μάρτιν Λέσενθιν, CEO της Διεθνούς Οργάνωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αναφέρθηκε στους συστηματικούς διωγμούς που υφίστανται οι χριστιανοί πρόσφυγες στα κέντρα φιλοξενίας σε όλη τη Γερμανία.

Είναι κάτι σύνηθες, είπε, να βλέπει κανείς χριστιανούς και Γιαζίντι να υφίστανται ξυλοδαρμούς από τους Άραβες μουσουλμάνους πρόσφυγες.

Η Γερμανία έχει ήδη προνοήσει και φιλοξενεί σε μυστικές τοποθεσίες τα κορίτσια των Γιαζίντι, που αιχμαλωτίστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ως ερωτικές σκλάβες από τους τζιχαντιστές, και τώρα έχουν καταφύγει, μετά την απελευθέρωσή τους, στη Γερμανία. 1.100 γυναίκες που χρησιμοποιήθηκαν ως ερωτικές σκλάβες από τους τζιχαντιστές φιλοξενούνται σε μυστικούς ξενώνες στη Γερμανία.

Οι γυναίκες βρίσκονται σε μυστικούς χώρους επειδή υπάρχει ο φόβος ότι τζιχαντιστές, που ζουν στη Γερμανία, μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος μπορεί να τις εντοπίσουν και να τους επιτεθούν για εκδίκηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr