Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιρανός Υπουργός Άμυνας: Η Ρωσία πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας

Ιρανός Υπουργός Άμυνας: Η Ρωσία πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενόχληση εξέφρασε η Τεχεράνη για τη μεγάλη δημοσιότητα, την οποία έδωσε η Ρωσία στην πραγματοποίηση βομβαρδισμών στη Συρία από ρωσικά βομβαρδιστικά που απογειώνονταν από ιρανική αεροπορική βάση.

“Αγενή συμπεριφορά”

Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν ταξίαρχος Χοσεΐν Ντεγάν χαρακτήρισε τη ρωσική δημοσιοποίηση της χρήσης της ιρανικής βάσης στη Χαμαντάν ως «προδοσία της εμπιστοσύνης» και «αγενή συμπεριφορά».

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ είχε δηλώσει προ ημερών ότι ο κύκλος των ρωσικών βομβαρδισμών από την ιρανική βάση ολοκληρώθηκε και όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν στη Ρωσία.

Οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι υπήρχε συμφωνία Τεχεράνης και Μόσχας να μη δοθεί δημοσιότητα στη χρήση ιρανικής βάσης από ρωσικά βομβαρδιστικά και η Ρωσία την παραβίασε.

Το Ιράν δεν έχει φιλοξενήσει ξένες στρατιωτικές δυνάμεις στο έδαφός του σε καμία χρονική στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr