ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική ζωή για να επικεντρωθεί στην καριέρα του στον ιδιωτικό τομέα. Άλλωστε, η αλλαγή καριέρας δεν αφορά μόνο τους απλούς πολίτες ή κάποιους βουλευτές… Μάλιστα ο συγκεκριμένος δεν πιστεύει ότι η πολιτική μπορεί να δώσει… σύνταξη.
Ο λόγος για τον 57χρονο συντηρητικό πολιτικό του Καναδά Στίβεν Χάρπερ, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο Χάρπερ έχασε τις εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο από τον Τζάστιν Τριντό του Φιλελεύθερου Κόμματος.

Σήμερα ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη βουλευτική έδρα του, μετά από 18 χρόνια που εκπροσωπούσε την περιοχή του Κάλγκαρι στο καναδικό κοινοβούλιο.
«Αποχωρώ από την πολιτική ζωή υπερήφανος για όσα πέτυχε η ομάδα μας» δήλωσε ο Χάρπερ.
Ο πρώην πρωθυπουργός, που έχει σπουδάσει οικονομικά, σκοπεύει στο μέλλον να συμβουλεύει εταιρείες που θέλουν να επεκταθούν στο εξωτερικό, μέσω ενός ομίλου που ίδρυσε τον περασμένο Δεκέμβριο με έδρα την Οτάβα, τον Harper & Associates Consulting Inc.






















































