Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η “τεκνατζού τζιχαντίστρια” Σάλι Τζόουνς έκανε τον 13χρονο γιο της εκτελεστή του ISIS

Η “τεκνατζού τζιχαντίστρια” Σάλι Τζόουνς έκανε τον 13χρονο γιο της εκτελεστή του ISIS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαρισμένος είναι ένας Βρετανός που είδε τον γιο του, ένα 13χρονο αγόρι, μεταξύ των παιδιών που έβαλε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) για να εκτελέσουν πέντε Κούρδους αιχμαλώτους.

Ο πατέρας, που ζει στη Βρετανία, ισχυρίζεται ότι αναγνώρισε μεταξύ των πέντε παιδιών εκτελεστών στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η τρομοκρατική οργάνωση τον γιο του, που τον απέκτησε με τη διαβόητη Βρετανίδα τρομοκράτισσα Σάλι Τζόουνς (Sally Jones), γνωστή και ως “τεκνατζού τζιχαντίστρια”, πριν αυτή ασπαστεί το Ισλάμ, ριζοσπαστικοποιηθεί και ενταχθεί στην τρομοκρατική οργάνωση.

ektelesi Τα πέντε ανήλικα αγόρια που χρησιμοποίησε το Ισλαμικό Κράτος ως εκτελεστές Κούρδων αιχμαλώτων.

Η 47χρονη Σάλι Τζόουνς είναι από τις πλέον καταζητούμενες τρομοκράτισσες στον πλανήτη.

Το 2013 η Σάλι Τζόουνς πήγε στη Συρία, με τον κατά 25 χρόνια νεώτερό της διαβόητο τζιχαντιστή Τζουνάιντ Χουσεΐν, τον οποίο είχε παντρευτεί, και τον δεκάχρονο τότε γιο της από τον προηγούμενο γάμο της, τον Τζότζο.

Η Σάλι Τζόουνς γέννησε τον Τζότζο στο Κεντ το 2004 και λίγο μετά χώρισε με τον πατέρα του. Γνώρισε τον κατά πολύ νεώτερό της τζιχαντιστή και στη συνέχεια εξισλαμίστηκε.

Το αγόρι στο “χαλιφάτο” το φωνάζουν Αμπού Αμπντουλάχ Αλ Μπριτάνι.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Quilliam, μια αντιτρομοκρατική οργάνωση που συλλέγει πληροφορίες, στα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος ζουν περίπου 50 παιδιά γεννημένα στη Βρετανία, ωστόσο, ελάχιστα από αυτά είναι λευκά.

Η Σάλι Τζόουνς είναι μια γυναίκα με έντονο βιογραφικό. Στα νιάτα της ήταν κιθαρίστρια σε γυναικείο συγκρότημα και κοντά στα 30 απέκτησε τον πρώτο της γιο, τον Τζόναθαν.

jones

Ο πατέρας του πρώτου της παιδιού πέθανε από ναρκωτικά. Στη συνέχεια έγινε και εκείνη ναρκομανής και ζούσε από την ελεημοσύνη της Εκκλησίας.

Το 2013 βρήκε τον Θεό, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στο πρόσωπο του τρομοκράτη Τζουνάιντ Χουσεΐν και μαζί -αρπάζοντας και τον Τζότζο- μετανάστευσαν στο χαλιφάτο.

Ο Τζουνάιντ Χουσεΐν, Βρετανός πολίτης πακιστανικής καταγωγής, ανατινάχτηκε από αμερικανικό ντρον στις 25 Αυγούστου 2015.

junaid-hussain Ο Τζουνάιντ Χουσεΐν, αριστερά ως… φυσιολογικός άνθρωπος και δεξιά όταν εντάχθηκε στο χαλιφάτο. Ήταν ο αρχηγός των χάκερ της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η Σάλι Τζόουνς τον πένθησε στο διαδίκτυο, ορκίστηκε να μην πάει με άλλον άνδρα και αφιέρωσε τη ζωή της να πάρει εκδίκηση για τον εραστή της.

Η Σάλι Τζόουνς, πριν ακόμα αποφασίσουν οι Αρχές να “μπλοκάρουν” τα Twitter και τα social media, διακρίθηκε ως στρατολόγος νεαρών Βρετανίδων για το Ισλαμικό Κράτος.

Η ίδια σε πολλές αναρτήσεις της στα social media έχει διακηρύξει την επιθυμία της να σφάξει χριστιανούς.

Η καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι έχει μετατρέψει τον 13χρονο γιο τους σε τζιχαντιστή δεν σοκάρει, αφού όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς από τη διαβόητη Σάλι Τζόουνς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Βρετανία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος – Η κατάσταση της υγείας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr