ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Τι έκανε ο Νετανιάχου στα Εμιράτα - Επίσημες ανακοινώσεις
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από τη νομική εκπροσώπηση της γιατρίνας του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με τη ΜΚΟ Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η τουρκική συνοριακή Αστυνομία άνοιξε πυρ για μια ακόμη φορά σε ομάδες προσφύγων που προσπαθούσαν να περάσουν κρυφά από τη Συρία στην Τουρκία.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει διαφορετικά περιστατικά που συνέβησαν στις περιοχές Κατανιγιά, στα ανατολικά της πόλης Καμισλό, στη Νος Ταλ στα περίχωρα της Ρας Αλ Αΐν και στη Καχίλα κοντά στην Ταλ Αμπιάντ.
Συνολικά 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις τουρκικές σφαίρες, συμπεριλαμβανομένων πέντε παιδιών και δύο γυναικών και πολλοί άλλοι έχουν τραυματιστεί δίχως να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός τους.
Από την αρχή του 2016 οι Τούρκοι συνοριοφύλακες, στρατιώτες και αστυνομικοί, έχουν σκοτώσει πυροβολώντας συνολικά 145 πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών.
Οι εν ψυχρώ δολοφονίες προσφύγων στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας από τις τουρκικές περιπολίες και φρουρές αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αδιανόητο για οποιαδήποτε δυτική χώρα, ωστόσο, η Τουρκία σκοτώνει ανθρώπους στα σύνορα ανεξέλεγκτα.























































