Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σουηδικοί δήμοι προσφέρουν δωρεάν σπίτια και φοροαπαλλαγές στους τζιχαντιστές

Σουηδικοί δήμοι προσφέρουν δωρεάν σπίτια και φοροαπαλλαγές στους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές είναι εγκληματίες πολέμου, φονιάδες, βιαστές και τρομοκράτες. Τι τους κάνουμε τους εγκληματίες πολέμου; Τους βάζουμε φυλακή.

Στη Σουηδία όμως κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη. Θεωρούν ότι όσοι τζιχαντιστές επιστρέφουν στη Σουηδία δεν πρέπει να τιμωρούνται για τα φριχτά τους εγκλήματα αλλά να… επανεντάσσονται στην κοινωνία με μια σειρά από παροχές όπως: δωρεάν οικία, άδεια οδήγησης και φοροαπαλλαγές.

Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Η Σουηδία “επιβραβεύει” με τις παραπάνω παροχές όσους εγκληματίες πολέμου αποφασίζουν να επιστρέψουν στη χώρα και να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Και τα εγκλήματα που διέπραξαν; Ατιμώρητα; Έλα μωρέ, τι έγινε τώρα εάν ο τζιχαντιστής έσφαξε μερικούς αθώους, βίασε γυναίκες και κρέμασε ανάποδα μωρά; Το θέμα είναι να θριαμβεύσει η θολοκουλτούρα της “σχολής της Φρανκφούρτης” και της πολιτικής ορθότητας επί του Ορθού Λόγου και της Λογικής.

Όπως διαβάζουμε στη εφημερίδα SUN, η σουηδική πόλη Λουντ (Lund) σχεδιάζει να προσφέρει στους τζιχαντιστές την αναγκαία “βοήθεια” για να επιστρέψουν σε μια “φυσιολογική ζωή” ύστερα από τα “βάσανα” που πέρασαν πολεμώντας στη Συρία και στο Ιράκ.

Τα κακόμοιρα τα “τζιχάντια”, δυστυχισμένες ψυχούλες είναι κι αυτά, να μην τους δώσουν αγάπη οι Σουηδοί; Ξαναλέμε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν διέπραξαν εγκλήματα. Αυτά δεν “μετράνε” μπροστά στη σοσιαλφιλελέ “αγάπη” που “όλα τα νικά”.

Πώς όμως τους ήρθε να προσφέρουν όλα αυτά τα προνόμια στους τζιχαντιστές; Ένας 30χρονος εγκληματολόγος (της θολοκουλτούρας), ο Κρίστοφερ Κάρλσον (Christoffer Carlsson), γεννημένος το 1986 (έμπειρος άνθρωπος), που είναι “αστεράκι” στη Σουηδία επειδή γράφει βιβλία με διάφορες αμπελοφιλοσοφίες [εδώ το προφίλ του στη Wikipedia], εξέφρασε την άποψη ότι “οι τρομοκράτες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες εκτός εάν υποστηριχθούν”.

Τι πρότεινε λοιπόν ο 30χρονος θολοκουλτουριάρης “εγκληματολόγος”; “Για να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας [οι εγκληματίες πολέμου], θα πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης, ένα διακανονισμό χρεών [εφορία] και τη στέγη”.

Προσέξτε. Δεν μιλάμε για κάποιους που έκαναν μια μικροκλοπή σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους, μια ψιλοαπάτη για να επιβιώσουν, μια χαζομάρα της νιότης. Μιλάμε για φανατικούς φονιάδες, βιαστές, αποκεφαλιστές, βομβιστές, μιλάμε για τα καθάρματα και κτήνη της ανθρωπότητας. Για εγκληματίες ισάξιους των ναζί.

Αλλά για τη σουηδική θολοκουλτούρα όποιος κόβει κεφάλια στο όνομα του Θεού αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Ειδικά αυτός γιατί, μην μας ρωτάτε. Οι άνθρωποι είναι φαιδροί. Και αυτό φαίνεται από το ακόλουθο επιχείρημα.

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή έκανες μια λάθος επιλογή δεν έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις και να ζήσεις στην κοινωνία μας”, δήλωσε η Άννα Χοστράντ (Anna Sjöstrand), η υπεύθυνη του Δήμου της Λουντ για θέματα αντιμετώπισης του βίαιου εξτρεμισμού.

Προφανώς και η συγκεκριμένη δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ εκείνου που έκλεψε ένα ποδήλατο (αυτό το λες λάθος επιλογή) με τον άλλον που κόβει κεφάλια. Αλλά έτσι είναι η “πολιτική ορθότητα”, καταλύει τον Ορθό Λόγο και τη Λογική, δηλαδή την κριτική ικανότητα.

Βεβαίως όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί έχουν συναντήσει αντιδράσεις από ανθρώπους που έχουν ακόμα τα λογικά τους στη Σουηδία.

Σουηδοί αστυνομικοί, για παράδειγμα, είπαν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τρομοκράτες που έχουν πολεμική εμπειρία και συμμετέχουν σε διεθνή τρομοκρατική δίκτυα.

Μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει στη Σουηδία 140 τρομοκράτες. Μόνο μέσα στο 2016.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτών των απόψεων θιασώτες δεν είναι μόνο η δημοτική Αρχή της Λουντ, και άλλες πόλεις της Σουηδίας συμμερίζονται τις προτάσεις του 30χρονου εγκληματολόγου.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Σουηδία έχει μετατραπεί σε πραγματική σφηκοφωλιά τζιχαντιστών. Τουλάχιστον 300 μουσουλμάνοι με σουηδικά διαβατήρια μάχονται στη Μέση Ανατολή για τη δόξα του “χαλιφάτου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr