Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν 10 νεαροί στο Βέλγιο που σχεδίαζαν τζιχαντιστικό μακελειό στα Χριστούγεννα

Συνελήφθησαν 10 νεαροί στο Βέλγιο που σχεδίαζαν τζιχαντιστικό μακελειό στα Χριστούγεννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθησαν στο Βέλγιο δέκα νεαροί τζιχαντιστές που είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Laatste Nieuws.

Οι νεαροί τρομοκράτες σχεδίαζαν μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων σε δημόσιους χώρους στο Βέλγιο όπου έχουν προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Όπως έγινε γνωστό, οι νεαροί είχαν λάβει οδηγίες μέσω διαδικτύου από τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) για το πώς να κατασκευάσουν τα εκρηκτικά και να σκορπίσουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ισλαμικό Κράτος έχει ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία στρατολόγησης εφήβων μουσουλμάνων που ζουν στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι το Ισλαμικό Κράτος πριν λίγο καιρό σε μήνυμά του προειδοποίησε την Ευρώπη και τις ΗΠΑ ότι σχεδίαζε τρομοκρατικά χτυπήματα στα εδάφη τους.

Στις 16 Δεκεμβρίου ένας 12χρονος ιρακινής καταγωγής προσπάθησε να ενεργοποιήσει μια βόμβα σε χριστουγεννιάτικη γιορτή σε πόλη της Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας

Η Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύει το σύνθημα «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια και μοίρασαν προϊόντα οι αγρότες

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου και εγκαίνια του παζαριού στη Μονή Αγίου Γεωργίου στην Αλ-Χαντρ

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr