Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σήμα κινδύνου στο Παρίσι: Ένας νεκρός στο αεροδρόμιο Ορλί μετά από συμπλοκή με στρατιώτη

Σήμα κινδύνου στο Παρίσι: Ένας νεκρός στο αεροδρόμιο Ορλί μετά από συμπλοκή με στρατιώτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανικός και πυροβολισμοί το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι, το οποίο έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας κατάφερε να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη και άρχισε να τρέχει προς ένα εστιατόριο φαστ φουντ, όπου ενδεχομένως θα άνοιγε πυρ.

Όμως στη συνέχεια ο άνδρας πυροβολήθηκε από έναν αστυνομικό και έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπ. Εσωτερικών, Bruno Le Roux.

Η γαλλική Αστυνομία ενημέρωσε μέσω Twitter ότι εκτυλίσσεται επιχείρηση στο χώρο και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν το αεροδρόμιο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν υπάρχει συνεργός του δράστη, ενώ πυροτεχνουργοί εξετάζουν εάν υπάρχουν εκρηκτικά στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr