Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bρετανός ισοβίτης έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου μέσα στη φυλακή

Bρετανός ισοβίτης έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου  μέσα στη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο 50χρονος Martin Ponting, πατέρας τριών παιδιών, καταδικάστηκε το 1995 σε ισόβια, ένοχος για δύο βιασμούς, ωστόσο μέσα στη φυλακή έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου  κι έγινε γυναίκα. Η επέμβασή του κόστισε περίπου 11.500 ευρώ και ως Jessica Winfield πλέον μεταφέρθηκε σε γυναικεία φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Winfield κρατείται στη φυλακή Bronzefield, τη μεγαλύτερη γυναικεία στην Ευρώπη, και ευελπιστεί φέτος να αποφυλακιστεί.

“Μπορεί σωματικά να άλλαξε αλλά ο εγκέφαλός του είναι ο ίδιος”

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε έκπληξη σε ένα από τα θύματα του, όταν ακόμα ήταν άνδρας. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Ponting και το κακό που έκανε. Είναι διαβολικό που του επέτρεψαν να κάνει αλλαγή φύλου, διαβολικό που μπορεί να αφεθεί ελεύθερος φέτος. Μπορεί σωματικά να άλλαξε αλλά ο εγκέφαλός του είναι ο ίδιος.

Μπορείς να αλλάξεις τα γεννητικά όργανα κάποιου αλλά αυτό δεν απομακρύνει το ένστικτο μέσα του που τον έκανε να κάνει τρομακτικά πράγματα σε παιδιά. Νιώθω πως είναι κοροϊδία σε βάρος των ανθρώπων στους οποίους επιτέθηκε. Για μένα και το άλλο θύμα του είναι σαν κλωτσιά στο στόμα».

Το 2007 η Winfield υποστήριζε πως είχε μπει στο στόχαστρο στη φυλακή λόγω της σεξουαλικότητάς της. «Άλλαξα το όνομά μου σε γυναικείο για να αποδείξω στις αρχές και σε όλους πως είμαι πολύ σοβαρή για το φύλο μου και πως δεν νιώθω σωστά ως άνδρας. Νιώθω σαν γυναίκα παγιδευμένη σε ανδρικό σώμα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr