ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Σαουδική Αραβία,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμφωνία ύψους 110 δισ. δολαρίων για εξοπλιστικά προγράμματα υπέγραψαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Μπιν Αμπντουλαζίζ, στο πρώτο επίσημο ταξίδι του πρώτου στο εξωτερικό από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο.
Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας απένειμε στον κ. Τραμπ την ανώτατη τιμητική διάκριση του βασιλείου στη διάρκεια συνάντησής τους στο παλάτι.
Όπως δήλωσε ο κ. Σαλμάν, η επίσκεψη του κ. Τραμπ θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και θα βοηθήσει στην ενίσχυση της παγκόσμιας ασφάλειας.
Μετά από τη Σαουδική Αραβία, ο κ. Τραμπ θα επισκεφθεί το Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη, τις Βρυξέλλες, το Βατικανό και τη Σικελία.
Με αυτά τα 110 δισ. δολάρια η Σαουδική Αραβία δεν αγοράζει μόνο όπλα, αγοράζει την εθνική της ακεραιότητα και την αμερικανική προστασία, επειδή έχει τη φωλιά της λερωμένη εξαιτίας της υποστήριξής της στους τζιχαντιστές και δεν θέλει να έχει τη μοίρα που προετοιμάζεται για την Τουρκία.























































