ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Ο Νετανιάχου διαμήνυσε στους Τούρκους: ΜΗΝ πλησιάζετε το Ισραήλ! Δεν άκουσαν, τους βομβάρδισε
Σχέδιο Τραμπ για παράδοση όπλων στη Γάζα πριν από τις ισραηλινές εκλογές
Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν οπλαρχηγούς της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ στη Γάζα
Η Κίμπερλι ιδιαίτερα ευτυχής που συνάντησε τον Δένδια - Τι συζήτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε, έπειτα από την υπογραφή του νομοσχεδίου με τις νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, ότι ο νόμος έχει «σημαντικά ελαττώματα», σημειώνοντας ότι θα περιορίζει την ικανότητα των ΗΠΑ να επιτυγχάνουν συμφέρουσες συμφωνίες για τον αμερικανικό λαό.
«Ενώ είμαι υπέρμαχος της λήψης σκληρών μέτρων για την τιμωρία και την αποτροπή επιθετικών και αποσταθεροποιητικών συμπεριφορών από το Ιράν, την Βόρεια Κορέα και την Ρωσία, αυτό το νομοσχέδιο έχει σημαντικά ελαττώματα», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος.
Ο Τραμπ, ο οποίος υπέγραψε το νομοσχέδιο κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς παρουσία μέσων ενημέρωσης, τόνισε ότι ο νέος νόμος είναι πιθανό «να φέρει πιο κοντά την Κίνα την Ρωσία και την Βόρεια Κορέα», επισημαίνοντας ότι επικύρωσε τον νόμο «στο όνομα της εθνικής ενότητας».
«Στην βιασύνη του να ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο το Κογκρέσο συμπεριέλαβε αρκετές, ξεκάθαρα αντισυνταγματικές διατάξεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Περιορίζοντας την ευελιξία της κυβέρνησης, αυτός ο νόμος κάνει δυσκολότερη την επίτευξη συμφέρουσων συμφωνιών για τον αμερικανικό λαό»
Τις νέες κυρώσεις υπερψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία την περασμένη εβδομάδα τα δύο σώματα του αμερικανικού κογκρέσου, με την Ρωσία να ανταπαντά με την μείωση του προσωπικού που εργάζεται στις αμερικανικές αποστολές στη ρωσική επικράτεια.























































