ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών
Η Μόσχα χαιρετίζει τη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ: «Σε μεγάλο βαθμό συνεπής» με το όραμα της Ρωσίας
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ταξίδι δύο γυναικών στη Δομινικανή Δημοκρατία έμελλε να μετατραπεί σε μία τραγωδία καθώς τα “καυτά” παιχνίδια με την κάμερα και οι μεθυσμένες τρέλες κατά τη διάρκεια της οδήγησης απέβησαν μοιραία για μια Ρωσίδα.
Η 35χρονη Νατάλια Μπορίσοβνα Μποροντίνα είχε βγάλει το πάνω μέρος του μπικίνι της, κάνοντας τρέλες και αισθησιακά σκέρτσα με την κάμερα τόπλες, βγάζοντας το κορμί της έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ενώ εκείνο ήταν εν κινήσει.
Η 32χρονη φίλη της, Ιβάνα Μποϊρατσούκ, ήταν αυτή που οδηγούσε το αμάξι.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκείνη ακριβώς τη στιγμή συνέβη το μοιραίο, αφού η 35χρονη δεν παρατήρησε ένα φανοστάτη κοντά στο οδόστρωμα, όπου χτύπησε την ώρα που το όχημα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Το αποτέλεσμα ολέθριο μιας και το κρανίο της υπέστη σοβαρά κατάγματα.
Η άτυχη μητέρα ενός παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.























































