Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μακελειό στο Ντονέτσκ! Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν την αγορά – έγινε σφαγή!

Μακελειό στο Ντονέτσκ! Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν την αγορά – έγινε σφαγή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ντονέτσκ, Ουκρανία, Φωτογραφίες,

Σφοδρό βομβαρδισμό εξαπέλυσε η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας εναντίον του Ντονέτσκ, του προπυργίου της αντίστασης των ρωσόφιλων αποσχιστών στην ανατολική Ουκρανία.

Οι κάτοικοι τρομοκρατημένοι από το εκτεταμένο σφυροκόπημα εγκαταλείπουν την περιοχή κοντά στο αρχηγείο των φιλορώσων ανταρτών.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο twitter, οι Ουκρανοί βομβάρδισαν και την αγορά της πόλης, όπου υπάρχουν πολλοί νεκροί μεταξύ των αμάχων. Οι περιγραφές μιλάνε για σφαγή!

Δείτε βίντεο:

Στο βίντεο που θα δείτε οι Ουκρανοί χτυπάνε ένα λεωφορείο στο Ντονέτσκ με επιβάτες αμάχους και παιδιά:

Αυτοκίνητα τα οποία μεταφέρουν ενόπλους φιλορώσους αντάρτες περιφέρονται στους δρόμους της πόλης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δύο δημοσιογράφους του οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη.

Τα οχήματα των φιλορώσων τρέχουν ιλιγγιωδώς εντός του Ντονέτσκ να γλιτώσουν από τις ουκρανικές βόμβες, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες, ενώ τα καταστήματα έκλεισαν νωρίτερα, λόγω των βομβρδισμών στην αγορά της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο twitter:

donetsk-1 donetsk-2 donetsk-3 donetsk-4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr