ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,


















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο», ο λογιστής και αρκετοί υπάλληλοι
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το θέμα, που έχει αναστατώσει τον πολιτικό χώρο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα δώσουν σήμερα Παρασκευή στις 13:00 συνέντευξη Τύπου.
Οι αποκαλύψεις που έκαναν Λαζόπουλος και Χαϊκάλης περί χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει «δεν είναι γνωστός με την έννοια της ευρείας αποδοχής από τον κόσμο, να τον ξέρει δηλαδή. Είναι γνωστός στον οικονομικό και πολιτικό κόσμο» και του προσέφερε 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση και να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Ολα τα στοιχεία, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.
























































