ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Financial Times: Υπό πολιορκία πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς

Financial Times: Υπό πολιορκία πρωθυπουργός  ο Αντώνης Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ως «υπό πολιορκία πρωθυπουργός» χαρακτηρίζεται από τους Financial Times ο Αντώνης Σαμαράς , σε ένα άρθρο τους που έχει τον τίτλο «Ο Σαμαράς ανακατεύει την τράπουλα» και περιγράφει τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, εστιάζοντας στο διάγγελμα του πρωθυπουργού και στη στάση των κομμάτων που ακολούθησε.

Η αγγλική ιστοσελίδα, επισημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε την Κυριακή πρόταση συναίνεσης της τελευταίας στιγμής προκειμένου να πείσει βουλευτές της αντιπολίτευσης να υποστηρίξουν την κυβερνητική υποψηφιότητα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας .

Όπως εκτιμούν αν και η πρωτοβουλία αυτή του κ. Σαμαρά αυξάνει ελαφρώς τις ελπίδες εκλογής νέου Προέδρου, η προσφορά του πρωθυπουργού έρχεται πολύ αργά (και μετά από ένα μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς) για να πετύχει.

Σημειώνεται η αρνητική απάντηση του Αλέξη Τσίπρα και στις αντιδράσεις των κομμάτων, με αρκετούς ανεξάρτητους βουλευτές και το κεντροαριστερό Ποτάμι να υποδέχονται θετικά την κίνηση του πρωθυπουργού αλλά χωρίς την στήριξη της μετριοπαθούς Δημοκρατικής Αριστεράς . «θα εξακολουθήσουν να λείπουν αρκετές ψήφοι για την εκλογή του κ. Δήμα», επισημαίνει η αγγλική ιστοσελίδα.

Στο άρθρο γίνονται και αναφορές για τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη που έχουν προκαλέσει την οξεία αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Παλεύω για ισχυρή προοδευτική παράταξη και αποκατάσταση της ισορροπίας του πολιτικού συστήματος

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλους τους δημοκρατικούς στην ΕΛ.Α.Σ.: Νέος κύκλος, νέο κόμμα, νέα πρόσωπα, ίδιες αξίες

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Tην εφαρμογή για όλους τους δανειολήπτες της ρύθμισης του νόμου Κατσέλη ζητά η αντιπολίτευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...