ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ληξιπρόθεσμες Οφειλές, Υπουργείο Οικονομικών,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο αστρονομικό ποσό των 72,775 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το δημόσιο, γεγονός που καταδεικνύει την αδυναμία μεγάλου αριθμού φορολογουμένων να ανταποκριθούν στα φορολογικά βάρη που έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών , μόνο τον μήνα Νοέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο αυξήθηκαν κατά 1,6 δισ. ευρώ, ενώ από την αρχή του χρόνου οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το δημόσιο έχουν φτάσει τα 12,5 δισ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι από αυτά τα 60,275 δισ. ήταν παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές που είχαν δημιουργηθεί μέχρι το τέλος του 2013.






















































