ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Δημοσκοπήσεις, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ, Χρυσή Αυγή,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc οι πολίτες φέρνουν πρώτο στην πρόθεση ψήφου τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο οι περισσότεροι απαντούν ότι επιθυμούν μια κυβέρνηση με βασικό πόλο τη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για την τηλεόραση του Alpha στην ερώτηση τι θα ψηφίζατε αν οι εκλογές γίνονταν αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 3,6% έναντι της ΝΔ.
Αναλυτικά ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 28,5% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 24,9%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ποτάμι 5,8% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,7%,το ΚΚΕ με 5,3% το ΠΑΣΟΚ με 4,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,3%.
Το ΛΑ.Ο.Σ. συγκεντρώνει 1,9%, η ΔΗΜΑΡ 1,2% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%. ‘Άλλο Κόμμα απάντησε το 6,9%. Άκυρο/Λευκό 3,6%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 7,6% των ερωτηθέντων.
Το 56,9% θέλει να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην πάμε σε εκλογές ενώ το 38,7% θέλει εκλογές.
Στην ερώτηση για το τι κυβέρνηση θέλουν οι Έλληνες, το 38,8% απαντά μια κυβέρνηση με βάση τη ΝΔ και το 23,9% μια κυβέρνηση με βασικό πόλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις 18,4% θέλει να εκλεγεί με αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































