Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα πουλήσει όπλα στους τζιχαντιστές η ιδιωτικοποιημένη ΕΑΣ;

Θα πουλήσει όπλα στους τζιχαντιστές η ιδιωτικοποιημένη ΕΑΣ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, μετά την επίσκεψη του στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), διατυπώνοντας και ερωτηματικά αν η εταιρεία όταν ιδιωτικοποιηθεί θα πουλήσει όπλα ακόμη και στους τζιχαντιστές.

«Το ΠΑΡΩΝ που θα ψηφίσουμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να δώσουμε τέλος στη συγκυβέρνηση εθνικού αφανισμού, θα είναι η αρχή της εθνικής αποστολής μας για να ανασυγκροτήσουμε τη πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες οφείλουμε να στηρίξουμε με τα δικά μας, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Από τη Δευτέρα το μεσημέρι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να σταματήσουμε, σε αυτό το σημείο, το ξεπούλημα κομμάτι – κομμάτι της ΕΑΣ, με το εργοστάσιο της Μάνδρας να μετράει λίγα 24ωρα πριν περάσει στα χέρια ιδιώτη. Πώληση που θα σημάνει εξόντωση του εργατικού δυναμικού και ανεξέλεγκτες πωλήσεις, (Ποιος ξέρει; Ποιος το διασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί;) ίσως και σε εκείνους που διψούν για εξοπλισμό, όπως οι Τζιχαντιστές.

Οι ΑΝΕΛ εμμένουμε στην αναγκαιότητα η ΕΑΣ να παραμείνει στο ελληνικό κράτος και μόνο».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βουλευτής Τέρενς Κουίκ, μετά την επίσκεψή του στις κεντρικές εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, μαζί με την Πολιτευτή Β´ Αθήνας και Οργανωτική Περιφερειάρχη Ηπείρου – Επτανήσων Ευαγγελία Εγγλέζου.

Στην επίσκεψη αυτή συναντήθηκαν και με την Διοίκηση της ΕΑΣ και με εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά και των απολυμένων.

Ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας με τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε και στη ΕΛΒΟ, όπου μέσα σ’ όλα έχει γίνει αρπαγή των αποζημιώσεων των απολυμένων, τους οποίους πρόσφατα συνάντησε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Θεόδωρο Τοσουνίδη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...