ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως διαβάζουμε στο ουκρανικό pravda.com.ua, ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας ξεκίνησε ποινική διαδικασία για να αποδοθεί η κατηγορία της “εθνικής προδοσίας” στον ναύαρχο Ντένις Μπερεζόφσκι που αυτομόλησε και ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας, προτρέποντας και τους άνδρες του να πράξουν το ίδιο, καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση του Κιέβου ως παράνομη.
Στο Κίεβο επικρατεί πανικός από το τεράστιο αυτό το γεγονός και η κυβέρνηση διαψεύδει ότι ο στόλος της πέρασε με τη μεριά των Ρώσων.
Το θέμα είναι ότι πολύ σύντομα θα φανεί εάν το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο διαθέτει ακόμα έστω και μια… σωτήρια λέμβο.























































