ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ματαιώσει την φορολογική μεταρρύθμιση που προωθούσε , αναγκάστηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, καθώς αυτή θα μπορούσε να ευνοήσει, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Όπως αναφέρουν τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης , η φορολογική μεταρρύθμιση την οποία η κυβέρνηση Ρέντσι είχε προωθήσει στο ιταλικό κοινοβούλιο προέβλεπε την αποποινικοποίηση της φοροδιαφυγής μέχρι 150.000 ευρώ καθώς και ποσών που συνολικά δεν ξεπερνούν το 3% του ετήσιου δηλωθέντος εισοδήματος του κάθε πολίτη.
Ο ιταλικός Τύπος υπογράμμισε ότι στην οριστική καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για φορολογική απάτη σε αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το συγκεκριμένο ποσό δεν ξεπερνούσε το 3% του τζίρου των τηλεοπτικών επιχειρήσεων του Μπερλουσκόνι.
Έτσι, σε περίπτωση έγκρισης της μεταρρύθμισης θα μπορούσε να συνεπιφέρει ενδεχομένως και την άρση της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του Μπερλουσκόνι, συνέπεια της οριστικής καταδίκης του για φοροδιαφυγή από τον ‘Αρειο Πάγο της Ρώμης.
Ο Ρέντσι αρχικά τόνισε ότι «δεν πιστεύει πως η εν λόγω αλλαγή θα μπορούσε να ισχύσει και για υποθέσεις που έχουν ήδη κριθεί από τη δικαιοσύνη». Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε ότι «το μέτρο θα πρέπει να επανεξετασθεί από το υπουργικό συμβούλιο, διότι η κυβέρνησή του δεν φτιάχνει νόμους προς όφελος μεμονωμένων προσώπων, αλλά για το καλό όλου του ιταλικού λαού».























































