ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήρωες είναι για το Ισλαμικό Κράτος οι τζιχαντιστές που σκότωσαν 12 ανθρώπους και τραυμάτισαν περισσότερους από δέκα στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι.
Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο που έχει δημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος, «οι ήρωες τζιχαντιστές σκότωσαν 12 δημοσιογράφους και τραυμάτισαν περισσότερους από 10 που εργάζονται στην εφημερίδα Charlie Hebdo, για να πάρουν εκδίκηση για τον προφήτη Μωάμεθ».
Να υπενθυμίσουμε ότι δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων οκτώ δημοσιογράφοι και δύο αστυνομικοί.
Το Ισλαμικό Κράτος από το ραδιόφωνο του υπενθύμισε στους ακροατές του ότι η εφημερίδα «δεν σταμάτησε να υποτιμά τον προφήτη από το 2003», παραπέμποντας εμμέσως στη δημοσίευση των σατιρικών σκίτσων του Μωάμεθ.
Για την επίθεση καταζητούνται δύο αδέλφια, οι Σερίφ και Σαΐντ Κουασί.
Ο πρώτος είχε καταδικαστεί το 2008 για συμμετοχή σε έναν πυρήνα που στρατολογούσε νέους για να πολεμήσουν στο Ιράκ.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ενώ πυροβολούσαν στα γραφεία της εφημερίδας οι δράστες φώναξαν «Πήραμε εκδίκηση για την προφήτη» και «Αλλάχ Άκμπαρ» («Ο θεός είναι μεγάλος»).























































